2777
2789
عنوان

شهید میلاد بیدی

533 بازدید | 13 پست

شهید میلاد بیدی دو هفته است تقریبا به شهادت رسیده تو این دو هفته دستگیر خیلیا بوده قطعه ۵۰ مزارشونه دوست داشتید مادرشون جمعه ها صبح و پنجشنبه ها سر مزارشون نشستن میتونید برید التماس دعا داشته باشید واقعا بچه خیلی خوبی بود تو زندگیش ازونایی که واقعا زمینی نیستن برای همین خیلی حاجت میده یه بار رفتن سر مزارشون ارزش اینو داره که امتحان کنید ببینید به خواسته دلتون میرسید یا نه من خودم به حاجتم رسیدم بر خودم وظیفه دونستم که اینطوری از شهید تشکر کنم 

شهید هم ادمه دیگه چطور حاجت میده اخه

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد💜درست وقتی کرم ابریشم فکر کرد که زندگیش تموم شده و فشار پیله اش در حال خفه کردنش است،پیله گشوده شد و شروع به پرواز کرد.سختیهای ما مثل پیله اند وجودشان برای تکامل لازم است.

شهید هم ادمه دیگه چطور حاجت میده اخه

بعضی ادما انقدر خوب هستن و پاک تو زندگیشون که حاجت میدن چند تا شهید هستن تو همین قطعه که حتی دخترای بیحجاب هم میان سرشون و حاجت میگیرن امتحان کن یه هفته برو سر مزار میلاد بیدی شهید زبرجدی شهید ابراهیم هادی ببین اگه حاجت نگرفتی بیا هر چی خواستی بگو برو ببین مردمی که حاجت میگیرن چطور میان و چه تیپایی دارن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این یه بخش از وصیت نامه شه برای همین متوجه میشید چرا حاجت میدن

بخشی از وصیت‌نامه شهید میلاد بیدی خطاب به همسرش:

دلتنگم [...]، لکن این دلتنگی را خودخواسته به جان خریده‌ایم زیرا میدانیم که این عاشقانه‌ای میان ما و خداست. از آن عاشقانه‌های احلی من العسل و ما رأیت الا جمیلا...

سلام و احترام بنده نویسنده کتاب شهید میلاد بیدی هستم و اکنون در حال نگارش کتاب شهید ، اگر معجزه ای از شهید دیدید حتما به شماره ۰۹۱۰۲۹۰۲۰۵۵ در ایتا، تلگرام، و یا واتساپ میتونید پیام بدید تا در نوشتن کتاب کمک کنید