2777
2789
عنوان

خاستگار دارم

232 بازدید | 19 پست

سنم ۳۱ هست هرچی خاستگار خوب تر داشتم نخواستم الانم یا خاستگار دیوانه میاد برام یا طلاقی این مورد طلاق هست و بچه هم داره که با مادرش زندگی میکنه دارم دیوونه میشم من یع عشق یک طرفه داشتم و آسیب‌شو دارم میخورم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنوز دیر نیست 

بعدشم اون مردی ک بچه داره و جدا شه باید بره با یکی مثل خودش نه دختر مجرد 

خودتو بدبخت نکن

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
ن شهر کوچیک

اگر خوشبختیت و تو شهر کوچیک وصل کردی بع ازدواج رو تمام خواستگارات با توجه و تمرکز تصمیم بگیر

آخه تعجب کردم ۳۱ سال سنی نیست که براش مرد مطلقه بیلد خواستگاری ولی تو شعر کوچیک شاید با این وضع همش خواستگارات پس رفت کنن پس با تمرکز تصمیم بگیر

هنوز دیر نیست بعدشم اون مردی ک بچه داره و جدا شه باید بره با یکی مثل خودش نه دختر مجرد خودتو بدبخت ن ...

سعیمو میکنم که جلوشون وایستم ولی مثل اینکه خانواده هه امروز فردا بیان خونه که منو ببینن بنظرتون من برم که منو ببینن یا ندیده بگم نمیخام چن نمیخام این ازدواجو پسره تو شرکتا یزد یه هفت هشت سالی کار کرده بعد خانمش پرستار شده اینو ول کرده 

اگر خوشبختیت و تو شهر کوچیک وصل کردی بع ازدواج رو تمام خواستگارات با توجه و تمرکز تصمیم بگیرآخه تعجب ...

آره چن اینجا کاری هم نیست درس خوندم تا لیسانس ولی بعدش پس رفت کردم بجا پیش رفت قصدم این بود ک معلم شم ولی تو آزمون قبول نشدم 

سعیمو میکنم که جلوشون وایستم ولی مثل اینکه خانواده هه امروز فردا بیان خونه که منو ببینن بنظرتون من ب ...

حالا قرار اول خودت نرو 

ببین خانوادت نظرشون چیه 

و اون مردی ک جدا شده باید بفهمید چرا جدا شه ایا به زنش خیانت کرده یا معتاد بوده و یا مشکلی داشته 

کلا مردی ک جدا شه همینجوریش ریسکه چه برسه ک بچه هم داشته باشه

بنظر من ک مورد مناسبی نیست

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
آره چن اینجا کاری هم نیست درس خوندم تا لیسانس ولی بعدش پس رفت کردم بجا پیش رفت قصدم این بود ک معلم ش ...

پس حتی همین خواستگارتم  با دقت بررسی کن

نمیگم زنش شو ها

باهاش آشنا شو

معایب و محاسنش رو یادداشت کن ببین کدوم ارجح تره معایبش یا محاسنش