2789
عنوان

خواستگار

182 بازدید | 25 پست

سلام دوستان با یه نفر برای آشنایی ازدواج بیرون رفتیم، سوار ماشین که شدیم گفت بریم کافه ای جایی یا همینجوری دور بزنیم. گفتم هر جور خودتون راحتید، چون دوس نداشتم کسی رو مجبور به انجام کاری کنم فقط میخواستم ببینم خودش چقدر برام ارزش قائل هست. کلا تو خیابون با ماشین دور زد و صحبت کردیم، چند بار گفت چیزی بگیرم بعدش رفت آبمیوه گرفت. دفعه دوم دیگه نگفت کافه و ... رفت یه جا نزدیک پارک وایستاد ماشین رو خاموش کرد و شروع به صحبت کرد، بازم بعدش رفت بستنی ۳ اسکوپ خرید و من یه اسکوپش رو نخوردم و موند بعد گفت اهل بستنی نیستید انگار، اگه میدونستم ۲ اسکوپ میگرفتم😐 . چند بار هم گفت اگه میدونستم تایم دارید میگفتم بریم سینما. اون تایمی که بیرون بودیم تایم شام هم بود. اینکه به صورت رسمی دعوت به کافه یا رستوران نکرد نشونه منفی و خساست نیست؟ چون انتظار داشتم ارزش قائل باشه و خودش دیدارهای اول رو به کافه دعوت کنه. 

هم خسیس هم بی کلاس و سطح پایین

یعنی چی که قبول می کنید اینجوری با خواستگارصحبت کنید یا بیاد خونه تون در حضور اعضای خانواده یا با یه سر سوزن ادب، دعوت کنه کافی شاپی چیزی حتی به صرف چای خالی

و خدا برای من کافیست.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بایک بارکه نمیشه شناخت، چندبار باید همدیگه راببینید وصحبت کنید ، بازم باهاش بیرون برو وامتحانش کن

ولی ازمن به تونصیحت عزیزم، در کل خیلی دقت کن ،ازهمه لحاظ بسنج و بعدتصمیم بگیر

یکم حساس هستی.. درضمن وقتی گفت کجا بریم شما پیشنهاد خودت رو میدادی.. بنظرم. گفتی هرجا شما راحتی درست نبود.. خب کافه جای راحتری برای حرف زدن... اونم فکر کرده هرجا بره برای شما مهم نیست. باید بیشتر آشنا بشید توی دوران خواستگاری آشنایی کمتر هست تا نامزد شدن. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
بایک بارکه نمیشه شناخت، چندبار باید همدیگه راببینید وصحبت کنید ، بازم باهاش بیرون برو وامتحانش کن

دوبار رفتیم بیرون، گفتم دفعه دوم رو فرصت بدم جای طرز رفتارش عوض شه

یکم حساس هستی.. درضمن وقتی گفت کجا بریم شما پیشنهاد خودت رو میدادی.. بنظرم. گفتی هرجا شما راحتی درست ...

آخه درست نیست من خودم پیشنهاد بدم بریم کافه حالا فکر میکنه من دنبال کافه رفتن هستم صرفا، خودش باید متوجه این موضوع باشه 

آخه درست نیست من خودم پیشنهاد بدم بریم کافه حالا فکر میکنه من دنبال کافه رفتن هستم صرفا، خودش باید م ...

تو ک پیشنهاد ندادی ، خودش گفته بریم کافه یا دور بزنیم، تو نظرتو میگفتی ،میگفتی کافه مناسبتره. 

تو ک پیشنهاد ندادی ، خودش گفته بریم کافه یا دور بزنیم، تو نظرتو میگفتی ،میگفتی کافه مناسبتره.

درسته ولی من معمولا تو این جور موارد نظری نمیدم که ببینم خود طرف چجوری برخورد میکنه، چون من بگم ممکنه به رودربایستی ببره اما درآینده تو عمل واقعا اهل هزینه کردن نباشه

تو دیدارهای اولیه کمی آدم تو معذورات اجتماعی میتوند باشد و بنحوی آشنایی نبیند هست قبول کن ولی مردها یا پسر عاشق دوست شدن با جنس مخالف هستن ممکن عنوان خواستگاری باشد ولی چون تو خونشون حول بازیه باید مراقب باشی.....

مامان لیام

درسته ولی من معمولا تو این جور موارد نظری نمیدم که ببینم خود طرف چجوری برخورد میکنه، چون من بگم ممکن ...

ب هرحال بنظرم با یه بار دوبار نمیشه تصمیم گرفت و قضاوت کرد.ایناییم که الان اینجا بهت گفتن کنسل ‌کن‌احتمالا سن شون‌پایینه . اگ پسر خوبیه بهش فرصت بده تا یک ماه حداقل .