خانوما من حدود یه ماهه کف سرم شدید میخاره جالبش اینه که وقتی میرم حموم و موهام خیس میشه خارش میگیرم وقتی موهام خشکه نمیخاره ولی تو حموم میخوام چنگ بزنم کف سرمو بس که میخاره!دلیلش چی میتونه باشه؟
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
فک میکردم این مشکلو من ندارم،درحالت عادی نمیخاره وقتی خیس میشه شدید شروع به خارش میکنه،ن تو حمام وقتی فاصله بین حمام تا خشک شدن مو
🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
فک میکردم این مشکلو من ندارم،درحالت عادی نمیخاره وقتی خیس میشه شدید شروع به خارش میکنه،ن تو حمام وقت ...
من دارم*
🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
به خداهرکاری بگی کردم نشد که نشد بی خیالم الان اجیم هم عین من
منم مثل تو بودم بیشتر دوسال درگیر بودم هرکاریییی بگی کردم نشد هر چی رفتم کراتین کردم یعنی هم رشک هم شپش یه روزه نابود شد خیلیییی خوب بود از خوشحالی اشکم در اومد اخه من خیلی سال درگیر بودم موهایم کوتاه نمیکردم
به خداهرکاری بگی کردم نشد که نشد بی خیالم الان اجیم هم عین من
شما هر کاری نکردی،فقط دنبال روش های اسون بودی،من موهام تا زیر کمرم بود که درگیر شدم،روزی بیشتر از ۸ بار سرمو زیر شیر آب با شونه مخصوص شونه کردم تا در عرض کمتر از یه ماه خلاص شدم