2777
2789

باشگاه رفتن و کار کردن حرکات هایی  بدنسازی ک مال عضلات  شونه و پشت هست برای خانم هایی ک شونه ی ظریف میخوان  توصیه نمیشه چون پهن میشه

کارکردن حرکات های عضلات جلو بازو و پشت بازو هم برای خانم هایی ک بازوی طریق میخوان توصیه نمیشه چون مردونه میشه

.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باشگاه رفتن و کار کردن حرکات هایی بدنسازی ک مال عضلات شونه و پشت هست برای خانم هایی ک شونه ی ظریف ...

من میخوام هیکلم ظریف بمونه و خوش فرم تر شه مثلا ساعت شنی شه اندامم

فیتنس هم اینجوریه پهن میکنه شونه هارو؟

شما چه ورزشی رو پیشنهاد میدین؟

من میخوام هیکلم ظریف بمونه و خوش فرم تر شه مثلا ساعت شنی شه انداممفیتنس هم اینجوریه پهن میکنه شونه ه ...

فیتنس نروووو چربی سوزیه ب مقدار خیلی زیاد برای کسیه ک میخواد وزن کم کنه

بدنسازی هم اگ اصولی نباشه بشدت هیکل مردونه میشه

ولی اگه میخواین حجم بگیرین همون بدنسازی رو ی باشگاه پیش ی مربی خوب برین 

مثلا اسکوات و اینجور  حرکت‌ها توی بدنسازی باعث افزایش حجم پایین تنه میشه در کنار رژیم اصولی کلا بدنسازی خیلی ورزش پرطرفداری هست

.

فیتنس هم اینجوریه؟من میخوام اندامم ظریف و ریزه بمونه چه ورزشی پیشنهاد میدین؟

اره خوبه فیتنس

برو ایروبیک بدنسازیم میتونی بری  شونه هات پهن نمیشه 

من والیبال رو دوس  دارم

.‌‌

فیتنس هم اینجوریه؟من میخوام اندامم ظریف و ریزه بمونه چه ورزشی پیشنهاد میدین؟

عزیزم بالاتر گفتنی میخواین ساعت شنی شی  اینجا گفتی میخوای ریز بمونی

اگ میخوای ساعت شنی باشی باید ی سری عضلات و مثل پا زیاد کار کنی تو باشگاه تا حجم بگیره درکنار رژیم اصولیت

ولی اگ میخوای ریز باشی و لاغر فیتنس برو 

تی ار ایکس هم ورزش خوبیه ولی تنهایی نه

مثلا خواهرم باشگاه میرفت باهاشون ترکیبی فیتنس و تی ار ایکس و ...کارمیکردن 

تی ار ایکس ی ورزش با کش مال تقویت عضلات شونه و گردن و ..کلن فرم میده ب بدن بعد اگ زیاد کار بشه ب ستون فقرات آسیب میزنه

.