2777
2789
عنوان

به نظرتون شوهرم حق داره

139 بازدید | 8 پست

نزدیک عروسیمونه قسط زیاد داریم 

از جهاز مون یخورده مونده باید اونارو هم بگیریم 

کابینت کار دیر کرده 

کلا باهام بحث می‌کنه سرم داد میزنه 

میگه زن باید درک کنه زن باید درک کنه 

در صورتی که من از خیلییی چیزا زدم 

بچه ها حق داره تو این موقعیت عصبانی باشه ؟؟

من چیکار کنم از ناراحتی در بیاد ؟

استرسه قبل ازدواجه هردو دارید طبیعیه

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اکثرا آقایون تو شرایط سخت مالی عصبی انبه دل نگیرخوشبخت باشین انشاالله

مرسی گلم من و شوهرم رابطمون خیلی خوب بود تو این چند سال ولی نزدیک عروسی افتضاح شدیم افتضاح 

خیلی رابطمون شکر آب شده

سعی کن کمتر تو دست و پای هم باشید تا این دوران به سلامتی تموم بشه

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
مرسی گلم من و شوهرم رابطمون خیلی خوب بود تو این چند سال ولی نزدیک عروسی افتضاح شدیم افتضاح

استرس و بحث هم قبل عروسی خیلی پیش میاد انشاالله همه چی طبق میلتون پیش بره و بعدا به این روزاتون بخندین عزیزم 

آره گلم درست میگی از هم دیگه الکی دلخور میشیم بدترین روزای زندگی رو دارم سر میکنم

میدونم عزیزم خیلی دوران مزخرفیه.به کارای کابینتو چیزایی که مسئولیتش با همسرته کار نداشته باش بذار خودشون حلش کنن.دلتون خوش باشه همیشه بعدها میبینی چقدرسره چیزای بیخود عصبی شدید