2777
2789
عنوان

جوش روی بازو 🤦🏻‍♀️🤧

406 بازدید | 12 پست

بچها کل بازوم جوش های ریز و ملتهب زده دلیلش چیه؟

یکشنبه نوبت دارم 

ولی دارم کلافه میشم😑

راه حلی دارید؟؟🙂🙃

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

از چه دکتری وقت گرفتی؟

منم کلی جوش رو بازوم دارم مخصوصاً بازوی سمت چپم

هنرجوی طراحی لباس هستم🙋‍♀️🌱عاشق تکواندو 🤼‍♂️بزرگترین آرزوم مستقل شدنه و براش تلاش میکنم💕یه صلوات میفرستی برام؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از چه دکتری وقت گرفتی؟منم کلی جوش رو بازوم دارم مخصوصاً بازوی سمت چپم

دکتر پوست

برای من بیشتر رو بازوی راسته🤦🏻‍♀️🤌🏻🥴

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

دکتر پوستبرای من بیشتر رو بازوی راسته🤦🏻‍♀️🤌🏻🥴

نمیدونم از چیه دو سه سالیم میشه اینطوریه 

هنرجوی طراحی لباس هستم🙋‍♀️🌱عاشق تکواندو 🤼‍♂️بزرگترین آرزوم مستقل شدنه و براش تلاش میکنم💕یه صلوات میفرستی برام؟
از چه دکتری وقت گرفتی؟منم کلی جوش رو بازوم دارم مخصوصاً بازوی سمت چپم

اگه خارش دارید مخصوصا وقت خواب سرچ کنید مایت پرندگان یا هیره کبوتر ، اگه بود دکتر بهتون پماد پرمترین میده میگه گردن به پایین بزنید و تا آلودگی کامل از منزل نرفته مجددا دچار میشید که راه حلش سمپاشی همزمان تمام منزل و نابودی لانه کبوتران میباشد

بهترین درمان طبیعی خارش و مشکلاتان هم ۱۰۰ تومن پودر سدر و ۱۰۰ تومن پودر مورد از عطاری تهیه کرده و مخلوط کنید همچنین صابون گوگرد گیاهی یکروز در میان وقت حمام ۴ قاشق پودر و کمی آب را هم بزنید تا خمیری شکل شود سپس به تمام نقاط بدن، لای انگشتان، و همه جا خلاصه حتی ۲ طرف بیرونی گوش هم بزنید بعد از ۱۰ دقیقه بشورید و سپس صابون گوگرد به تمام بدن بزنید بعد از ۲ دقیقه آبکشی کنید

دکتر پوستبرای من بیشتر رو بازوی راسته🤦🏻‍♀️🤌🏻🥴

اگه خارش دارید مخصوصا وقت خواب سرچ کنید مایت پرندگان یا هیره کبوتر ، اگه بود دکتر بهتون پماد پرمترین میده میگه گردن به پایین بزنید و تا آلودگی کامل از منزل نرفته مجددا دچار میشید که راه حلش سمپاشی همزمان تمام منزل و نابودی لانه کبوتران میباشد

بهترین درمان طبیعی خارش و مشکلاتان هم ۱۰۰ تومن پودر سدر و ۱۰۰ تومن پودر مورد از عطاری تهیه کرده و مخلوط کنید همچنین صابون گوگرد گیاهی یکروز در میان وقت حمام ۴ قاشق پودر و کمی آب را هم بزنید تا خمیری شکل شود سپس به تمام نقاط بدن، لای انگشتان، و همه جا خلاصه حتی ۲ طرف بیرونی گوش هم بزنید بعد از ۱۰ دقیقه بشورید و سپس صابون گوگرد به تمام بدن بزنید بعد از ۲ دقیقه آبکشی کنید

اگه خارش دارید مخصوصا وقت خواب سرچ کنید مایت پرندگان یا هیره کبوتر ، اگه بود دکتر بهتون پماد پرمترین ...

ممنون لطف کردید