2777
2789
عنوان

جاریام خیلی واضح حسودی منو میکنن😐

402 بازدید | 23 پست

اولش که نامزد کرده بودم شوهرم خیلی با برادرشوهرام فرق میکنه اخلاقش چون منو خیلی دوست داشت مدام دوروبر من بود مدام حواسش به من بود و جاریام رسما حالشون بد میشد بعد دیدم برادرشوهرم همش کارهای شوهرمو تکرار میکنه😂 البتع من ناراحت نشدما خوشحالم شدم باعث شدیم حداقل یاد بگیرع داداشش

بعد همه میگفتن جاریام باهم خیلی بد بودن خیلی تا وقتی من اومدم انقد باهم صمیمی شدن هرروز باهم بیرونن همش تو جمع میچسبن بهم منو محل نمیذارن من اصلا شوکه میشم از رفتارهاشون

تو عروسیم اصلا نرقصیدن اخم کردن حتی نزدیک هم نیومدن تبریک بگن کل مهمونا میگفتن

حالا امشب مهمونی داشتیم من کلی دسر خوشگل درست کردم همه تعریف کردن همه جز جاریام 

واقعا نمیفهمم چرا من الکی از خودم تعریف نمیکنما ولی واقعا دختر ارومیم تابحال بهشون تو هم نگفتم نمیدونم چرا انقد با من درگیرن بزورررر به من یه سلام خشک میدن😐

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

من رفتار طبیعی دیدم از جاری هات 

همینه دیگه جاری همینه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تبریک میگم چون اووووونقدر مسیر رو درست رفتی که چشم دیدنت رو ندارن. 

یه فرمول ساده است، هرچقدر بیشتر بهتون حسودی کنن یعنی اوضاع شما بهتره. فقط مواظب زهر و سم هاشون باش.

دسر رو گفتی یاد خواهر شوهر خودم افتادم🤦🏻‍♀️

خداوندا از تو کمک میخواهم و میدانم که دست نیازم را خالی از لطفت باز نمیگردانی.⚘❤🤲
مطمئنن ازشون سری که انقدر واضح حسودی میکنن

خیلی حسودی میکنن شوهرم منو دوست داره همیشه تو رومونم میگن فلانی ( شوهر من) خیلی پسر خوبیه زنش شانس داره 

عزیزم تبریک میگم چون اووووونقدر مسیر رو درست رفتی که چشم دیدنت رو ندارن. یه فرمول ساده است، هرچقدر ب ...

از اولش همین بودن😂 شوهرم تعریف میکرد از عقدمون یکی دوروز نگذشته بود نشسته بودن به غیبت که بر اون فلان کارو کردن بر ما نکردن شوهرمم شنیده بود