2777
2789
عنوان

دردودل

150 بازدید | 5 پست

اون شب نتونستم شمارمو بگم چون هم مغازشون شلوغ بود هم هول شدم هم هیجانی ولی خیلی دورم بود وهی گوشی به دست و منتظر بعد چند شب ک رفتم مغازشون تا شمارمو بدم اصلا اعتنایی نکرد انگار نمی‌شناخت منو کلا ...ولی دید من مشتاقم شمارمو بدم دادم چون گفتم اگه از حسی که بهت دارم مطمئن نبودم شمارمو نمی‌دادم ..اما نه زنگی زد نه پیامی هیچی هیچی ...بدتر داغونم کرد ..هروقتم همو می‌دیدیم اصلااااا به روی خودش نمیورد هیچی .تاابنکه یه روز که تنها دیدمش گفتم بهش اگه بهت شمارمو دادم بخاطر این بوده دوستت داشتم وگرنه دختر شلی نیستم ..بقیشو میگم بهتون تو تاپیک بعد

هیچ وقت برای اینکه کسی از شما خوشش بیاد و مورد پَسند کسی باشید آزادگی و اَرزش خودتون رو پایین نیارید....خدا همه ی ما رو در کمالِ آزادگی و بزرگی آفریده و این وجودِ ما بینهایت هست.......شما وجودتون بااَرزش تر از تموم دنیاست....زمانی که اَرزش خودتونو بدونید و آزادگی خودتونو حفظ کنید همه چیز به سمت شما میاد و گِره های زندگی باز میشه...

مطالب تاپیک ها در کانال تلگرام:  cheraghdell@

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید