2777
2789
عنوان

کمکم کنید

199 بازدید | 3 پست

واقعاااا گیج و منگم نمی‌دونم چه غلطی کنم ...فکر کنید منم خواهرتونم کمکم کنید فقط 

برای اولین بار تو سن ۲۳سالگی عاشق یه پسری شدم که جای خونمون مغازه دارن ..اولش اون شروع کننده ی حرف بود مثلاً موقع خرید کردن می‌پرسید لنز می‌داری ؟؟دانشجویی ؟وفلان ..خیلیم نگاه میکرد ...راستشو بخواین چون منم ازش خوشم میومد برخورد بدی نداشتم باهاش ..فقط نگاه هامون به هم میخورد .البته اینو بگم اگه کسی تو مغازشون بود یا برادرش بود به هیچ عنوان نگاه میکرد ومثل بقیه مشتریا بر خورد میکرد ...اینم بگم چون اولین تجربه بود برام خیلی ضایع بازی درمی‌وردم .درحدی که یه بار بهم گفت تو هروقت منو میبینی نصف خریداتو یادت می‌ره دوباره برمی‌گردی خلاصه از حس من به بوهایی برده بود ..تا جایی که من بیشتر شیفته این میشدم نتونستم جلوی خودمو بگیرم بهش گفتم معلوم نیس با من چیکار کردی که تا حالا همچین حسی به کسی نداشتم .بعد چند روز که همو دیدیم بهم گفت شمارتو بده ...بقیشو توی تاپیک بعد میگم

برو مشاوره احساسی تصمیم نگیر ، بعدا که احساساتت خوابید متوجه میشی طرف چیه الان متوجه نمیشی

تو نی نی سایت اگه کسی حرف درستی هم بزنه همونایی که خودشون تو زندگی مشکل دارن بهش انتقاد میکنن که ازین حرفا نزن!!! در حالیکه اگه خودشون به همون حرف عمل میکردن قطعا وضع زندگیشون این نبود ... ای کاش گاهی از تجربیات دیگران استفاده میکردیم و احتمال میدادیم شاید خود ما داریم اشتباه میکنیم ، ان شاء الله همه ی نی نی سایتی ها خوشبخت باشن ، یه نکته : اگه یه آقایی تو سایت میاد لزوما به معنی این نیست که دنبال چیز خاصیه ، خب ممکنه خودش برا نی نی خودش سوال داره یا گاهی میتونه بقیه رو راهنمایی کنه .

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

2790
2778
2791
2779
2792