2777
2789
عزیزان همگی اشتباه یکنید بتای پایین پسر وبتای بالا دختره

بنظرم واسه هر کسی متفاوته...خواهر من برای پسرش هزار بود و الان که دخترشو بارداره تو همون روز ۲۰۰ بود

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

برای منم بالا بود ویار خیلی بدی هم داشتم همش فک میکردم دو قلو هست با اینکه هفته ۶ دیدم یکیه تا اینکخ ...

من فکر میکردم باردار بشم خیلی حالت تهوع داشته باشم چون خواهرم اینطور بود و میترسیدم از طرفی هم خیلی ضعیف هستم ۴۳کیلوعم فکر کردم دیگه داغون میشم خداروشکر تا حالا یک بار هم بالا نیاوردم و تهوع نداشتم...

من فکر میکردم باردار بشم خیلی حالت تهوع داشته باشم چون خواهرم اینطور بود و میترسیدم از طرفی هم خیلی ...

خوب خدا رو شکر ، منم همیشه لاغرم بودم ولی  قبل بارداری ازمایش دادم همه چیزم اوکی بود ویتامین و اینا . الانم اگه حالت تهوع واست اومد حتمن از دکترت قرص بگیر واسه تهوع  و سعی کن ویتامین بخوری ( میدونم خیلیا میگن نخورین بیش فعالی میاره ولی تو همه وبسایتای خارجی توصیه میکنن قرصای ویتامین بارداری بخورید ) ایشالا که همه چیز به خوبی برات پیش میره واسه خودت و نی‌نی 🙏🏼❤️