2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وزنم بالا نره

من بنظرم همه چی بخور ولی کنترل شده و باکالری مناسب...من بااین روش سر زایمان اولم ۱۱ کیلو کم کردم و تا بارداری دومم کنترل کردم وزنمو

الآنم بعد زایمان دومم این روش دارم ادامه میدم ۶ کیلو کم کرد بعد از اینکه ب وزن ایده الم میرسم کالری رو اضافه میکنم ک ثابت بمونم

🤎انسان باشیم🤎
من بنظرم همه چی بخور ولی کنترل شده و باکالری مناسب...من بااین روش سر زایمان اولم ۱۱ کیلو کم کردم و ت ...

چجور کالری شماری میکنید؟از کجا میدونید هر غذا چقدر کالری داره و اینکه مقدار کالری مورد نیاز بدنتون چقدره؟

ممنون میشم پاسخ بدید منم توی رژیمم ولی اینارو بلد نیستم

لایک نکن.

کنسرو ماهی 

فیله مرغ

خوراک لوبیا

کباب تابه ای

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚
چجور کالری شماری میکنید؟از کجا میدونید هر غذا چقدر کالری داره و اینکه مقدار کالری مورد نیاز بدنتون چ ...

سلام عزیزم...من با برنامه مانکن پیش میرم.همه غذاهایی ک میخورم و حجمشون رو ثبت میکنم عله هوله و شیرینی حذف کردم.نان و برنج ب حداقل رسوندم ورزشم یک روز درمیون دارم..آخر هفته هم روز آزاد دارم همه چی میخورم حتی شیرینی و چیپس ولی کنترل شده..اتفاقا این روش خیلی خوبه گرسنت نمیشه و از رژیم زده نمیشی

موفق باشی گلم♥️

🤎انسان باشیم🤎