2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان‌اگه‌کسی‌درمورددرمان‌‌اگزمااطلاعاتی‌داره‌ممنون‌میشم‌راهنمایی‌کنه‌‌خیلی‌خارش‌دارم‌یک‌دوره‌دارواستفاده‌کردم‌تاثیرنداشت‌‌😩

پماد مومتازون یا مگاکورت رو با کلتریمازول قاطی کن بزن اب روی اتیشه و لوسیون بتامتازون

ممنون‌ازراهنمایی‌همه‌ی‌دوستان‌‌همه‌روامتحان‌میکنم‌‌ببینم‌چی‌میشه‌‌واقعاخداکنه‌هیچ‌کس‌بهش‌مبتلانشه‌خارش‌وحشتناکه😭

ممنون‌ازراهنمایی‌همه‌ی‌دوستان‌‌همه‌روامتحان‌میکنم‌‌ببینم‌چی‌میشه‌‌واقعاخداکنه‌هیچ‌کس‌بهش‌مبتلانشه‌خا ...

دختر من مشکل شمارو داشت اینارو زد خوب شد روی پاش و دستش و رون پاش بود خیلی بدتر ازشما بود

دختر من مشکل شمارو داشت اینارو زد خوب شد روی پاش و دستش و رون پاش بود خیلی بدتر ازشما بود

تخداروشکرتوروخدادعاکنیدواسه منم‌جواب‌بده‌‌واقعاآزاردهندست

ازکی‌مبتلاشدین‌درمان‌دارویی‌انجام‌دادین؟

ازبچگیم....ولی از۱۵سالگی تاالان که ۳۱هستم دائماباهامه... اوووووووو کلی پمادو کرم وقرص وآمپول...برا من ازاعصابه تشدیدش میکنه....الانم پماد دست ساز زدم ودستکش پوشیدم

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
اینایی که من بالا نوشتمو بزن دختر من خیلی اگزاماش ناجور بود خوب شد

♥️

چشم تهیه میکنم امیدوارم جواب بده

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️