2777
2789
عنوان

میخوام پُز بدم😐

431 بازدید | 6 پست

ببینید خواهرای گلم،من به کمکتون برای پز دادن نیاز دارم😆

چندتا لایکِ ناقابله والا... اصلا زحمتی نداره ها

خب بالاخره خبر مینویسیم فی سبیل الله

پولم که نمیگیریم....تعریفم فقط دو سه نفر کردن لااقل لایک کنید 😭😭

نوشته هامم بخونید من دارم هدر میرم....پس یکی نیست قدر منو بدونه😝😁

حلوا حلوام کنه

من این درد بی کسی رو‌به کی بگم خدااااااایا😢

😂😂😂

http://www.ninisite.com/discussion/topic/1297529/اخبـــــار-نی-نی-سایـــت?postId=46081983

یعنی ممکنه؟

یعنی منم شانس آوردم بالاخره؟

یعنی من و اینهمه خوشی....چطوری میشه....

من در پوست خود نمیگنجم...معلومه؟

بقول مونا جانِ پاییزی، الان دارم ضربان یه موج مکزیکی ظریف رو تو قلبم حس میکنم...

اگه گفتین چرا

مطمئنم به ذهنتون حتی خطور هم نمیکنه...چرا

چون اصن براتون مهم‌نیست😆

بازم چرا...

چون‌تیتر خبر هامون این هفته خیلی کمه  و این یعنی شیرین ترین هفته ی خبری سایلنت رایتر😂چهارشنبه مورخ ۱۲ مهر ۱۳۹۶

بااینکه خبرهای این هفته کم پشت بودن ولی شکرخدا آزمایش مثبت بارداری ۳تاداریم و‌یه دونه م بی بی چک‌ مثبت و ۴ تا تولد🚼😊😊

🎉 آز مثبت nili

http://www.ninisite.com/discussion/topic/1431931/بچه-ها-مامان-شدم

🎉آز مثبت asraa69

http://www.ninisite.com/discussion/topic/1432987/آزمایش-دادم-مثبت-بود-نی-نی-دالم

🎉آز مثبتzanbile_sabegh

http://www.ninisite.com/discussion/topic/1434192/حاجت-روا-شدم-بچهاجواب-آزمایشمو-گرفتم

🎉بیبی مثبت extra

http://www.ninisite.com/discussion/topic/1428685/بی-بی-مثبت

یعنی ممکنه؟

یعنی منم شانس آوردم بالاخره؟

یعنی من و اینهمه خوشی....چطوری میشه....

من در پوست خود نمیگنجم...معلومه؟

بقول مونا جانِ پاییزی، الان دارم ضربان یه موج مکزیکی ظریف رو تو قلبم حس میکنم...

اگه گفتین چرا

مطمئنم به ذهنتون حتی خطور هم نمیکنه...چرا

چون اصن براتون مهم‌نیست😆

بازم چرا...

چون‌تیتر خبر هامون این هفته خیلی کمه  و این یعنی شیرین ترین هفته ی خبری سایلنت رایتر😂چهارشنبه مورخ ۱۲ مهر ۱۳۹۶

بااینکه خبرهای این هفته کم پشت بودن ولی شکرخدا آزمایش مثبت بارداری ۳تاداریم و‌

یه دونه م بی بی چک‌ مثبت و ۴ تا تولد🚼😊😊

🎉آزمایش مثبتnili

🎉آزمایش مثبت esraa69 

🎉آزمایش مثبتzanbile_sabegh

🎉بی بی چک‌مثبت extra

🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همچنین👇👇

🎉سزارین بانو ستاره

🎊🎊

🎉مانترا جونم،بالاخره نقل شون بدنیا اومده....خوش اومده😊

تولد نُقل مانترا

🎊🎊

🎉زایمان red roseخودشون رز قرمزن،نی نی شون،غنچه ی رز😊

🎊🎊

🎉زایمان مانلی

🎊🎊

تبریک ویژه....امیدوارم همه ی منتظرها ...بزودی همچین تاپیک هایی بزنن😊

مینا قری عزیزم،متأسفانه.........😢............... ایشالا بزودی یه نی نی سالم خدا بهت بده گلم

😢😢 عزیزم متأسفم

خانوما....چرا قضاوت میکنید....چرا هی فکرای بد میکنید....ای بابا رو خودتون کار کنید...دوتا جوون عاشقن آخه مشکلش چیه....یقینا قصدشون خیره😆 میخوان ببینن تفاهم دارن یا نه، شاید م میخوان دوتایی مباحث علمی داشته باشن...یه وقتم میخوان باهم فیلم ببینن،یا چون پسره خروپف میکنه،میخوان تنها باشن‌،که‌بقیه اذیت نشن...

والا..

دوتایی اینهمه‌ کار میشه کرد تو کوپه ی قطار ...حالا گیریم با دوست دخترش باشه... بفرض تو سفر باشه... کوپه شونم اختصاصی باشه....اوا خب 😠😠 زودی ذهنای منحرفتون‌رو به راهِ راست هدایت کنید وگرنه‌ که...🔫🔫😆 اینه👇

سفر با قطار...

حالا که حرف عشق و اینا شد.... بنظر شما ممکنه یکی اسم عشقشو تو گوشیش ذخیره کرده باشه «خر عر عر میکنه»!!!!!؟؟؟!!!!😮

هرچی‌بهش گفتم شوخی میکنی... گردن نگرفت...من که سر در نیاوردم... البته‌بدم نمیاد امتحان کنم،اسم همسرو ذخیره کنم«زنبوره🐝 ویز ویز میکنه» یا «ماره 🐍فیس فیس میکنه»..میشه گذاشت«ماهی تابه 🍳جِز جِز میکنه» 😆   اما عشقولانه ش میشه،«قناری چه چه میزنه»😐😛ولی من همون زنبور رو ترجیح میدم.شما پیشنهادی ندارین؟👈اسم عشقتون تو گوشی‌تون

میگما خانوما،اگه خانواده شوهرامون، بخوان تاپیک بزنن و غیبت مون رو بکنن چی‌میگن یعنی؟😒

چی بگن غیر از خوبی؟خانومی؟ کدبانوگری؟محبت؟انسانیت؟ والا ما همچین عروسای دسته گلی هستیم... بهر حال ما همیشه عزیزیم،حتی اگه قهر باشیم باهاشون😶...یا به شوهرمون اجازه ندیم بره خونه شون😕،یا اگه زنگ‌بزنه به مامانش ،فشارمون بره بالا ،دعوا کنیم😲،یا حتی اگه شوهرمونو بصورت شش دانگ صاحب شده باشیم😐ما کلاً خوبیم  👈👈تاپیک خانواده شوهر

سه تا ‌خداحافظی داشتیم😭

یکیش خداحافظی مقتدرانه سهیلا۱۳۷۰

میگم‌مقتدرانه چون خیلی بااراده اومدن خداحافظی کردن برای همیشه و گفتن الکی هم نیست و اینقدر جدی هستن که حتی نخواستن قطع دسترسی بشن...😮😮اراده میخواد واقعا...

یه‌خداحافظی خیلی دردناکم داشتیم

من تازه دیدمش،هنوزم تو‌شوکم

چی شد،چرا منو تنها گذاشت،من چطوری بارِ خبرنوشتن رو به دوش بکشم😢😭😭😭😭

خداخافظ ای بانوی محبوبِ من

بانو تجلی عزیز هم، قبل از اینکه حادثه ی فاجعه باری رخ بده براشون، اومدن خداحافظی کردن ....دمشون گرم بازم به فکر دوستانشون بودن که ممکنه دل نگران بشن ...ولی خب بحمدلله  بعد از اون تاپیک هم تو سایت رؤیت شدن... پس نتیجتاً اون حادثه بخیر گذشته و بانو تجلی همچنان در کنار ما و نی نی سایت می باشند😊 میخواید بدونید اون حادثه چی بوده؟چه سوالیه حتما میخواید بدونید...شما ندونید کی بدونه؟؟ بفرما لینکش👈 علت خداحافظی بانو تجلی

ولی یه حادثه ی دیگه هم رخ داده، برا مامان سه ویرانگر....خدا رحم کرده...  یه مرغِ قاتل در کمین شون بوده👈نزدیک بود نی‌نی سایت عزادار بشه

خداروشکر که خوبی بانو😊

ولی جالب بود برام،اصولا خانومها موافق شغل داشتن هستن... و معتقدن باید دستشون تو جیب خودشون باشه

ولی  بانو minaaaaa  بااینکه شاغلن، فرصت شده و حس کردن آرامشِ خونه دار بودنو😊ووآرزو کردن کاش خونه دار بودن. گرچه مخالف هم زیاددشتن

شاغل بودن یا نبودن،مسأله این است

در آخر عاااااااااشق تونم خانومای خبری🙌🙌 بارانا عشقم😍😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

دریا نفسم😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😍😍😍😍😍

محبوبه جان،که رفتن😢😢 😘😘😘😘😘😘😘😘😘

الهی قربونتون برم من

دستتون درد نکنه....اگه همیشه خبرا کم باشه،حتی کمتر از امروز، بیشترم براتون بوس میفرستم😂😂کیکم میتونم بپزم بفرستم دم خونه تون....فقط بگید چه طعمی باشه...

دست و پنجه تون درد نکنه....ایشالا همیشه دستتون بندِ خوشیا باشه و کمتر برسید بیاید سایت😄

ای خدا من دیگه آرزویی ندارم .....از ذوق نمیدونم چیکار کنم

📣📣مونا‌ جوووووووووون📣📣

پایه ای بریم موج مکزیکی بزنیم😂

بدو باااااااانو،من الان واقعا لازم الموج مکزیکیم😆😆😆😆

هر کی دوست داره بیاد موج‌مکزیکی، تشریف بیاره اینجا

قیمت بلیط ورودیش،تعریف و تمجید و بووووووس،بر ای 👈سایلنت رایتر و‌ سه تا بانوی خبرنگارمون....🙌🙌🙌

بابای👋