2777
2789
عنوان

مادر شوهر 💔

316 بازدید | 15 پست

مادر شوهرم چند وقت پیش به من گفت مادرت بدجنس و خسیسه در حالی ک اصلا اینطور نیست مادرم خیلی دست و دلبازه و کمکمون کرده.

خودش خیلی آدم بدجنس و خسیسی هست به طوری ک من دو ساله عروسیم هیچ کار واسم نکرده حتی ی عیدی بهم نمی‌ده اینقدر سفته 

الان مادرم پنج روزه رفته کربلا 

این چند روز خیلی دلم برای مامانم تنگ شده و با حرف مادر شوهرم کلی گریه میکنم 

یعنی میشه جواب گریه های منو پی بده 

متاهل و متعهد💍♥️ سارا گلی هستم 🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گریه نکن مادرشوهرت یه حرف مفت زده دیگه خودتو بزرگ کن بجای گریه قوی باش و برات مهم نباشه.

چون حس کردم اهل حاضرجوابی نیستی اینو گفتم وگرنه یادت می دادم چطوری از خجالتش دربیای

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

چرا گریه خیلی محترمانه میگفتی نه مادر جون مادر من اینطور نیست وهیچ زمانی برام کم نزاشته وازمحبت های مادرت میگفتی ومیگفتی فکر کنم دچار سوتفاهم شدین شما

اینقدر خود خوری نمیکردی الان

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

گریه نکن مادرشوهرت یه حرف مفت زده دیگه خودتو بزرگ کن بجای گریه قوی باش و برات مهم نباشه.چون حس کردم ...

یادم بده لطفا 

چون همسرم میگه جوابش رو بده من بلد نیستم بشونمش سرجاش

متاهل و متعهد💍♥️ سارا گلی هستم 🥰

چجوری میخوای با این روحیه مادر بشی 

یعنی هرکی به بچت هرچی گفت باید بزنه زیر گریه 

پس خدا اون زبونو بهت برا چی داده 

بهت زبون داده از خودت دفاع کنی نه اینکه مثل پیر زن ۸۰ ساله نفرین کنی

هیچ تاوانی هم پس نمیده مگه خدا بیکاره شما نفرین کنی اونم بگه چشم الان یه تیر میزنم وسط قلبش دلت خنک شه 

ببخشید اینجوری گفتم ولی لازمه به خودت بیای 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
یادم بده لطفا چون همسرم میگه جوابش رو بده من بلد نیستم بشونمش سرجاش

وقتی میگه خسیسه بهش بگو مگه شما که خسیس نیستی پولت رو ریختی سر کوچه ؟

مامان من درایت داره خانمه بلده چطوری پولش رو مدیریت کنه اگر هم منظورت اینه بیاد پولش رو بده به ما که باید بگم پسر شما زن گرفته وظیفشه زن و بچه شو. تامین کنه خدمات پس از فروش که ندادن هم دختر بدن هم ساپورتش کنن.

می تونی بگی : کافر همه را به کیش خود پندارد شما که خودت خسیسی فک می کنی همه مثل خودتن .

می تونی بگی : خواهشا اگه می خوای احترامت رو نگه دارم در مورد مامانم حرف نزن دنبال دردسر میگردی اگر می دونی خیلی دلت ازش پره این دفعه که اومدن خونه مون مامانم رو باهات روبه رو می کنم جلو خودش میگم مادرشوهرم میگه شما خسیسی اون وقت خودت جوابشو بده ‌.

می تونی بگی : این همه نماز و روزه انجام نده با این غیبت ها و بدگویی هات همه ش میره برای مامان من

بستگی داره چطور آدمی باشه و شما چقدر بتونی جواب بدی همینا به ذهنم رسید

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁