2777
2789

من تجربشو دارم.نمیخوام توضیح بدم چون حالم بد میشه.عادی رفتار کن.میدونم بخاطر دوس داشتن زیاد بهش گیر میدی،ولی این رفتارا باعث میشه ازت سرد بشه و حتی اگه بعداً رفتارتو درست کنی،دیگه مثه سابق نمیشه برات تا اینکه بالاخره یروزی ترکت می‌کنه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تو نامزدی یه رفتارهایی دیدم گفتم درست میشه . خودم گول زدم الان ۵ سال گذشته . میگم کاش اون موقع منطقی بودم . الان به جدایی فک میکنم . یه اخلاق هایی داره نمیتونم تحمل کنم . بددهنه . نامزدی چون دوسش داشتم گفتم درست میشه نشد 

من تجربشو دارم.نمیخوام توضیح بدم چون حالم بد میشه.عادی رفتار کن.میدونم بخاطر دوس داشتن زیاد بهش گیر ...

منم الان درگیری ذهنیم همینه

درست میشه همه چی یا ترک میکنه

وقتی صحبت کردید با هم اشتباهاتت رو قبول کن اصلا انکار نکن به ایشون همین رو بگو ، صادق باشید با هم ان ...

چقد فرصت بدم

به خودم ب ایشون به رابطه ؟

چند روز توی این حالت بمونیم ؟

نمی‌خوام رابطه رو مود دوستی بره

چقد فرصت بدمبه خودم ب ایشون به رابطه ؟چند روز توی این حالت بمونیم ؟نمی‌خوام رابطه رو مود دوستی بره

ولی تو این مدت زیاد رابطه تون رو احساسی نکنید که باعث وابستگی بشه ، چون شما قراره زمان بدید که منطقی تصمیم بگیرید .