2777
2789

دوستم و شوهرش سالمن بچه هاشون انحراف دارن😑

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شماانحراف چشم دارین ولی زنداییم انحراف چشم داره بچهاش سالمن

نه نامزدم داشته عمل کرده الان اوکی شده دیگه خوبه 

ازش پرسیدم گفت که ارثی نبوده خیلی استفاده میکرده از کامپیوتر و تلوزیون تو بچگی چند ساعت پشت هم به چشماش فشار میاورده ک اینجور شده 

آخه بعدا برا بچم نگران بودم 

نه نامزدم داشته عمل کرده الان اوکی شده دیگه خوبه ازش پرسیدم گفت که ارثی نبوده خیلی استفاده میکرده از ...

نه ارثی نباش چیزی نمیش ببخشیدنامزدتون کجاعمل کرده چندسال عمل کردچشمشونو الان خوبدشدیعنی معلوم نمیش دیگ

نه ارثی نباش چیزی نمیش ببخشیدنامزدتون کجاعمل کرده چندسال عمل کردچشمشونو الان خوبدشدیعنی معلوم نمیش د ...

اصفهان عمل کرده 

نه دوبار عمل کرد اصلا مشخص نیس الان 

قبلا عینک میزد عمل لیزیک هم کرد الان خووبه دیگه معلوم نیس 

اصفهان عمل کرده نه دوبار عمل کرد اصلا مشخص نیس الان قبلا عینک میزد عمل لیزیک هم کرد الان خووبه دیگه ...

خداروشکر ببخشیداینومیپرسم نامزدتون تنبلی چشمم داشت الان چندسال عمل کرد عینک دیگ نمیزنه

خداروشکر ببخشیداینومیپرسم نامزدتون تنبلی چشمم داشت الان چندسال عمل کرد عینک دیگ نمیزنه

آره شماره چشمش بالا بود دکترش گف جواب نمیگیری ولی الان کاملا جواب گرفته خوب شده شماره چشمش صفر شده 

۷ماهه عمل کرده ک عینک نزنه