2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چیکار کنممم هربار میبینمش مثل کسخلا دست و پامو گم میکنم فک کنم فهمیدهه🤣🤣

یکار نکن بفهمه تو فقط یکم نزدیک شو باهاش حرف بزن تو جمع و اینا ضایع نباشه فقط 

ببین خودش چطوری رفتار میکنه 

شاید اون خودش اومد جلو 

ولی باز میگم تو فامیل خیلی مراقب باش

🤣🤣🤣🤣

من یکی از فامیلام روم کراش بود خیییلللییی تلاش کردم که حسشو بدون اینکه ضربه بخوره عوض کنم چون حسم بهش مثل خواهر بود و خداروشکر بدون اینکه اذیت بشه تلاشمو کردم اونم خوب شد خییللیی اذیت بودم بخاطرش عذاب وجدان داشتم که چقد ظالمم اون دوسم داره ولی من به چشم خواهری میبینمش🥲 خلاصه خوب شد خداروشکر سعی کردم بسمت درس و پیشرفت هدایتش کنم و کلا ذهنش مشغول شد 

یکار نکن بفهمه تو فقط یکم نزدیک شو باهاش حرف بزن تو جمع و اینا ضایع نباشه فقط ببین خودش چطوری رفتار ...

اخه رفتار اون اینجوریه که زیر چشمی نگام میکنه خیلی وقتی نگاش میکنم صورتشو اونور میکنه ولی باهام یجورایی سرد هم رفتار میکنه اصن نمیتونم بفهممش😐😂

اخه رفتار اون اینجوریه که زیر چشمی نگام میکنه خیلی وقتی نگاش میکنم صورتشو اونور میکنه ولی باهام یجور ...

میخواد تو نفهمی نگات میکنه 

ولی تو هیچوقت جلو نرو صبر کن خودش بیاد

بیشتر از این نمیدونم تو اینجور چیزا زیاد نمیتونم مشاوره بدم😂