2777
2789
عنوان

نظر بدین!

102 بازدید | 12 پست

خانما میخوام برم یه قرار دوستی.دور همیه احتمالا یه سفره خونه یا رستوران خارج از شهر.

میخوام نیم بوت بپوشم از اونا که جلوش بند میخوره و یه کم ساق داره، ساقش از مچ پا بالاتر.به نظرتون ضایع می باشد؟😆یا اوکیه؟😆

🌸💕

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عکی بذار بگیم خانومی

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!
صبر کنید😆

منتظریم من عاشق کفشم 

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!

نه بد نیس عزیزم زیاد ساقش بلند نیس فقط اگه هوازیادی گرم باشه نپوش . اگه مانتو کوتاه چین دار داری با اون بپوش نداری هم با مانتو ضخیمه جلو بازم خوب میشه ولی با مانتو نازک خوب نمیشه

نه بد نیس عزیزم زیاد ساقش بلند نیس فقط اگه هوازیادی گرم باشه نپوش . اگه مانتو کوتاه چین دار داری با ...

ما مانتو کوتاه مشکی جلو بسته میخوام بپوشم.نه هوا که گرم نیست اینجا خنکه😆

🌸💕

ما مانتو کوتاه مشکی جلو بسته میخوام بپوشم.نه هوا که گرم نیست اینجا خنکه😆

باشه شال سر کن شالت یه کم پاییزی باشه یا از اون روسری بزرگای پاییزی سر کن