_maryam_banoo_ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 5935 عنوان خستم از درد 66 بازدید | 12 پست 😞 هرروز درد دارمچرا خوب نمیشم😞چطوری برم سرکاراخراج میشم🥲 1403/05/26 | 23:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mreza2000s عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 1109 دنیا همینه ، ارزش آدما تو همین شرایط سنجیده میشه . تسلیم نشو .. هر نوع دردی که باشه تموم میشه آقا هستم 🙏🏻
zazar_jooon عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 3016 کجات درد میکنه؟ دکتر رفتی؟ چی گفت؟ الهی.. گاهی نگاهی ... 🤲
_maryam_banoo_ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 5935 کجات درد میکنه؟ دکتر رفتی؟ چی گفت؟ اره عزیزم زانومنرمی غضروف کشکک تمرینای ورزشی تقویت غضلات گفته راهشهاینقدر درد دارم که دیگه نمیتونموقتی می ایستم درد دارم راه میرم درد دارم از پله که واویلاسمیخوابم درد دارم خسته شدم
zazar_jooon عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 3016 اره عزیزم زانومنرمی غضروف کشکک تمرینای ورزشی تقویت غضلات گفته راهشهاینقدر درد دارم که دیگه نمیتونموق ... خب تمرینارو انجام دادی؟ الهی.. گاهی نگاهی ... 🤲
zazar_jooon عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 3016 اره اگه خوب نشدی دوباره برو دکتر. این جور دردا زمان میبره تا خوب شن. دلیلش چی بوده اصلا؟ الهی.. گاهی نگاهی ... 🤲
_maryam_banoo_ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 5935 اگه خوب نشدی دوباره برو دکتر. این جور دردا زمان میبره تا خوب شن. دلیلش چی بوده اصلا؟ باشگاه 🥲سه تا دکتر رفتم بخدا خسته شدمواسم دعا کن عزیزم🥲
zazar_jooon عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 3016 باشگاه 🥲سه تا دکتر رفتم بخدا خسته شدمواسم دعا کن عزیزم🥲 من تازه باشگاه ثبت نام کردم 🙄😯پودر سنجد زیاد بخور. قرصای خارجی غضروف ساز. البته صد در صد خودت استفاده میکنی. بهرحال ناامید نشو. درمونتو ادامه بده.ان شاءالله که زودی خوب بشی. ❤🍒 الهی.. گاهی نگاهی ... 🤲
_maryam_banoo_ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 5935 من تازه باشگاه ثبت نام کردم 🙄😯پودر سنجد زیاد بخور. قرصای خارجی غضروف ساز. البته صد در صد خودت استف ... غضروف سازا تا موقعی که میخوری خوبه با قطعش درد بر میگردهباشگاه که میری حتما مربی بگیر و ازش بپرس تمرینی که میده برای کدوم عضله س و تمرکزتو بذار روی همون عضله و با تمرکز بزناوایل اصلاحی برواگر جایی درد داری به مربیت بگو حتمامرسی عزیزدلم😘
zazar_jooon عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 3016 غضروف سازا تا موقعی که میخوری خوبه با قطعش درد بر میگردهباشگاه که میری حتما مربی بگیر و ازش بپرس تم ... مرسی حتما. اره حتما مربی میگیرم. تو هم ان شاءالله خوب میشی. سنت کمه. غضروف دوباره ساخته میشه. فیزیوتراپی هم برو الهی.. گاهی نگاهی ... 🤲
_maryam_banoo_ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 5935 مرسی حتما. اره حتما مربی میگیرم. تو هم ان شاءالله خوب میشی. سنت کمه. غضروف دوباره ساخته میشه. فیزیوت ... غضروف زانو ساخته نمیشه چون رگی برای تغذیه رسانی ندارهمرسی عزیزم
zazar_jooon عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 3016 غضروف زانو ساخته نمیشه چون رگی برای تغذیه رسانی ندارهمرسی عزیزم ای بابا..نگران نباش. بالاخره یه راه درمونی جواب میده بهت. خدا هن بزرگه..خواهش میکنم عزیزم 🍒🌹 الهی.. گاهی نگاهی ... 🤲