2821
2789
عنوان

چقدر دلم گرفت

196 بازدید | 16 پست

خانواده شوهرم رفتن برا دختر عموم خاستگاری (با عموم چند ساله به خاطر حقمون نمیده قطع رابطه ایم )و تا مرحله نامزدیمون پیش رفتن همه اینا به گوشم رسید ما بهم تو ی ساختمون زندگی می‌کنیم  اصلا به روی خودشون نیوردم و الان به گوشم رس ندن که مثلا منو دشمن میدونن که بزنمشون بهم دلم خیلی  گرفت من اصلا همچین آدمی نیستم 

یعنی بشه جاریت؟

بد توضیح دادی

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم که جاریم فامیلمون نبود و یه ساختمونیم تا روز عقد نه به من نه همسرم گفتت

بعضیا بی شعورن دیگه

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

شما هم ناراحت شدی واکنشت چی بود

شوهرم گفت نمیایم عقد و دیگه برادری نداری

برادذشوهرم دیگمم مشکل داشت با خانومش‌گفت نمیام

عقدشون به یه دلیل عقب افتاد مجبور شدن مارو هم یه جلسه معارفه ببرن بزور

ولی جاریم دیگه با من دشمن شد

تو جلسه هم همه مث بز همو نگا میکردن حرفاشون زده وبدن برای حفظ ابرو مارو بردن

فک کن حتی بزرگتر های فامیل همسرمم نبرده بودن

دوتایی‌ پدرشوهر مادرشوهرم اژ اول تا آخر روز عقد هیچکس مطلع نکردن 

همه ناراحت شدن

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

شما هم ناراحت شدی واکنشت چی بود

به نظر من کلا خودتو ازشون دور و محدود کن بعضیها فکر میکنن چه خبره لابد ادم مهمی هستن اتفاقا خودتو بکش بالا و تو هم حسابشون نکن و همه چیو ازشون پنهون کن یه کاری هم بکن خونه اگه مال خودته بفروش جای دیگه بخر ازشون دور باشی به نفعته و آرامش داری

شوهرم گفت نمیایم عقد و دیگه برادری نداریبرادذشوهرم دیگمم مشکل داشت با خانومش‌گفت نمیامعقدشون به یه د ...

واقعا چقدر بیشعورن منم خیلی دلم گرفت من چندین ساله ازدواج کردم همه مراسمات حتی عمو های شوهرم احترام میزاشتن میگفتن اینا هیچ هیچ 

واقعا چقدر بیشعورن منم خیلی دلم گرفت من چندین ساله ازدواج کردم همه مراسمات حتی عمو های شوهرم احترام ...

ببین ازت نمیترسن

میگن فلانی که از خوده هوای اینارو  داشته باشیم نازاحت نشن!

بنظرم عکس العمل نشون بده بذا متوجه شن

به نظر من کلا خودتو ازشون دور و محدود کن بعضیها فکر میکنن چه خبره لابد ادم مهمی هستن اتفاقا خودتو بک ...

خیلی دلم میخواد برم اون اوایل گولمون زدند پولمون گرفتند گفتند خونه می‌سازیم ی واحدی برا شما بعد متوجه شدم همش به اسم پدر شوهرم بوده بماند که شوهرم متوجه اشتباهش شد ولی کلی ضرر زدیم و صفر شدیم  الان دارم تمام تلاشم میکنم که کنده بشیم برام دعا کن

ببین ازت نمیترسنمیگن فلانی که از خوده هوای اینارو داشته باشیم نازاحت نشن!بنظرم عکس العمل نشون بده ب ...

له نظرت چیکار کنم با توجه به اینکه اونم دختر عمومه و کاملا من مطلعم از کاراشون وای به روی خودشون نمیارن

خیلی دلم میخواد برم اون اوایل گولمون زدند پولمون گرفتند گفتند خونه می‌سازیم ی واحدی برا شما بعد متوج ...

اگه امکان رفتنت نیست هم باز رفت و امدتو محدود کن به همسرتم بگو اینا برای تو ارزش قائل نیستن ازت پنهونش کردن با سیاست شوهرتم بکش سمت خودت از این به بعد هم کاری حن کلا خبرهای زندگیتون مثلا میخوایین ماشین عوض کنین یا جایی مسافرت برین یا تولد بگیرین در کل دیگه هیچ حرفتونو بهشون نزنین مثل خودشون انگار غریبه هستن رفتار کن بذار بفهمن چی به چیه

اگه امکان رفتنت نیست هم باز رفت و امدتو محدود کن به همسرتم بگو اینا برای تو ارزش قائل نیستن ازت پنهو ...

مرسی که اومدی و نظرتو دادی قطعا همین کارو میکنم ذهن خودم آروم تره

مرسی که اومدی و نظرتو دادی قطعا همین کارو میکنم ذهن خودم آروم تره

قربونت عزیزم چون خودم هم دقیقا با یه خانواده ای وصلت کردم که شاید بدتر از خانواده ی همسر شما ، من کلا ازشون دوری میکنم و خدارو شکر زندگیم از همشون بهتره همسرم هم تقریبا پشتمه