2777
2789
عنوان

پرخاشگری پسرم

100 بازدید | 12 پست

سلام .من پسرم ده سالشه هر پی میگم با من بحث میکنه عر چییییی بگم.الان بیشتر دعواهای سر گوشیه من میگم روزی،یک ساعت اما سه ساعت بازی میکنه من میگم هفته ای دو بار آشپزی کن هر روز بساط غذا و کیک میزاره میگم بریم بیرون یک خوراکی بخر ما هرروز میریم بیرون میره به کمتر از سه تا قائل نیست میگم شب ها سر جات بحواب،بازم شب بحث میکنه بیاد پیش ما بچه های شما هم اینطورین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پسر من ۸ سالشه زبون به زبون میاد اصلا از رو نمیره یکم حرف شنوی داره ولی تقریبا رفتارای پسرتو داره یه سری کاراش نه میگیم پرخاش میکنه شدید گاهی میمونم که باید چطور باهاش رفتار کنم

بدتره تازه13سالشع البته پسر من تو سن بلوغه و عمده مشکلم گوشی بازیش هست یکسره تو گوشیه خستم کرده

من هر چی قانون میزارم سر گوشی فردا همرو فراموش مینه و با داد و لجبازی بیشترش میکنه تا اینکه زنگ بزنم پدرش

من پسرم در استانه ۹ ساله ولی نشده از این بحثا داشته باشیم چون بقول یه بنده خدایی خونت قانون داره 

اگه بگم گوشی رو بزار نزاره فرداش اجازه نداره برداره،اگه ظرف خوراکی بزارم جلوش به اندازه نخوره فردا سهمی نداره از اول اینجوری بوده عادت کرده حدشو یاد گرفته 

البته گاهی تخفیف میدم و زیر سیبیلی رد میکنم ولی اکثرا میگم باید یاد بگیرن همه چیز فقط خونه مامان بابا نیست بیرون باهاشون توب رفتار نمیکنن همیشه باید امادگی نه شنیدن رو داشته باشن

من پسرم در استانه ۹ ساله ولی نشده از این بحثا داشته باشیم چون بقول یه بنده خدایی خونت قانون داره اگه ...

منم قانون میزارم اما آنقدر بحث میکنه تا بنییجه دلخواهش برسه منم واقعا اعصابم‌نمی‌کشه چون یه پسر کوچکتر دارم

من پسرم در استانه ۹ ساله ولی نشده از این بحثا داشته باشیم چون بقول یه بنده خدایی خونت قانون داره اگه ...

ببین من با ایشون کاری ندارم اما واقعا نمیشه به این راحتی نسخه یکسان پیچید  پسر من تا کلاس هفتمم عالی بود اما الان داره میره هشتم سن بلوغشه و اونقدرها تابع قانون. نیستن تو این سن مشاورم رفتم همین رو گفت زیاد سخت نگیر فقط حواست باشه بگذره دورانش شاید دوره پسر ایشون زودتر شروع شده

منم قانون میزارم اما آنقدر بحث میکنه تا بنییجه دلخواهش برسه منم واقعا اعصابم‌نمی‌کشه چون یه پسر کوچک ...

منم یه پسر ۵ ساله دیگه هم دارم 

وقتی بحث میکنه فقط بگو حرفم همونه بقول یکی از مشاورا طوطی وار تکرا کردن باعث خنثی شدن طوطی وار حرف زدن اون ها میشه 

یا گاهی باید از هنر گیج کردن استفاده کنی ،مثلا میگه گوشی میخوام،بگو گوشی؟چقدر؟مثلا برای اینکه راضیت کنه میگه ۱ ساعت بگو از کجا بدونم خودت میزاری؟بعد کنار این حرفا یهو یه بحث دیگه رو بکش وسط 

از گوشی یهو ببر مثلا روزی ک بیرون بودید بگو فلان کارو میکردی خیلی دوست داشتم به نظرت میتونی باز انجام بدی 

یا کار خونه ،مثلا دیدم اتاقتو تمیز کردی نظرت چیه باز انجام بدی چون خیلی خوشم امد دیدم مستقلی این میگن گیج کردن از بحثی ک باهات میکرد میرسونی به چیزی ک نمیخواد و مجبور به انجامش میشه

ببین من با ایشون کاری ندارم اما واقعا نمیشه به این راحتی نسخه یکسان پیچید پسر من تا کلاس هفتمم عالی ...

اونکه صد البته عزیزم برای همین کلی کتابهای فرزند پروی هست 

من زیاد نذاشتم از دوران کودکیش جدا بشه مثلا اینترنت اصلا در دسترسش نیست بیرون فقط با خانواده است ،تنها جایی ک میتونن بمونن خونه مادرشوهرمه چون واقعا تو نگهداری بچه قبولش دارم 

واس همین خیلی چیزها دیدگاه بسته ای داره پسرم،مثلا دختر عمشو دید ک با مادرش بحث میکرد امد خونه گفت چرا فلانی مامانش میگه اینکارو نکنه اون باز انجام میده و بحث میکنه من فقط گفتم شاید مادرشو کمتر از تو دوست داره 😑قانع شد و رفت اونجا حتی به دختر عمش گفت اگه مامانتو دوست داری باهاش بحث نکن

منم یه پسر ۵ ساله دیگه هم دارم وقتی بحث میکنه فقط بگو حرفم همونه بقول یکی از مشاورا طوطی وار تکرا کر ...

میگم ولی مگه کوتاه میاد انقدر تحلیل میاره که من کوتاه بیامالبته میگه مامان این یک ماه بزار بازی کنم تا مدرسه بعدش می،آرم کنار منم دلم میسوزه میگه حالا یک ماهه.ولی کلا پسریه که حتما باید به خواسته اش برسه