2777
2789
عنوان

چیکار کنم😭😭😭😭

121 بازدید | 11 پست

خونوادم نمیزارن برم با دوستام بیرون

نمیزارن اون لباسی که میخام رو بپوشم 

بزور بهم میگن چادر سرت کن درصورتی که من اصن به اعتقادات اونا اعتقادی ندارم و به خون آدمای اینجوری تشنممم😭😭😭😭😭😭😭😭😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چقدر بد فقط نگران اون روزایی ام که یه کم خانوادت بخوان از سختگیریاشون کم کنن این تحمیل اعتقادات خیل ...

من درواقع دختریم که دوست دارم با دوستام برم بیرون اصلا از چادر و این کسشعرا خوشم نمیاد در صورتی که مجبورم چادر سرم کنم چند بار خاستم خودکشی کنم ولی موفق نشدم الانم که شدم یه آدم منزوی و افسرده😭😭

من درواقع دختریم که دوست دارم با دوستام برم بیرون اصلا از چادر و این کسشعرا خوشم نمیاد در صورتی که م ...

چندسالته؟

متوجه هستم چی میگی خانواده  های سخت گیر بدون اینکه بدونن در حق بچه هاشون خیانت میکنن

فک کردی خونواده به این سختگیری میزارن برم یه شهر دیگه؟

وقتی انتخاب رشته کنی و جواب قبولی نهایی بیاد شاید تو عمل انجام شده قرار بگیرن

بعدشم شهر دور نزن، دور و بر شهر خودتون بزن که نگن دوره و فلانه

وقتی انتخاب رشته کنی و جواب قبولی نهایی بیاد شاید تو عمل انجام شده قرار بگیرنبعدشم شهر دور نزن، دور ...

هعیی من از انتخاب رشته ی دهم بزور جون سالم بدر بردم 

زورم کرده بودن که برم حوزه علمیه ولی وقتی خودکشی کردم و حالم بد شد مجبور شدن بزارن برم انسانی🙂💔