2777
2789
عنوان

ساس

4255 بازدید | 22 پست

خانما کسی تاحال خونش ساس گرفته ؟ من رفتم منزل مادر بزرگم اونجا ساس گرفته بود . نمیدونمم از کجا تازه ما همه ی اونها را کشته بودیم . سم زده بودیم دیگه هیچی نمیدیدیم ..ولی چند روزه الان مامانم از توی اتاقم از همونا میکشه ..میخوام بمیرم اینقدر گریه کردم .من خیلی ازشون میترسم اگه همه خونه را بگیره چیکار کنم .  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سوسک کابینت با برگ بو میره

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...

عزیزم بهترین حشره کشی که من استفاده کردم، حشره کش سبزآسا بود. کاملا گیاهی اصلا ضرر نداره لازمم نیست از خونه بیرون برید

من واقعا راضی بودم کلا ریشه کن کرد

محصول ساس کش اسمش ساتوکس

Farhad Yarahmadi:

Farhad Yarahmadi:

سلام

ببخشید ما یک ماهی میشه مشکل ساس داریم که همون هفته اول متوجه شدیم و سم پاشی انجام دادیم و تمام کارهای که کارشناس گفته بود رو انجام دادیم.لباس ها رو با دمای بالا شستیم تو افتاب گزاشتیم و بعد بسته بندی کردیم تشک رو عوض کردیم اون رو هم با بسته بنده استفاده میکنیم مبلمان با اینکه کارشناس گفت الوده نیست ولی سم پاشی شد و تو افتاب گذاشتیم پرده ها هم همین طور.تمام درز های ریز و درشت را گرفتیم خلاصه هر کاری که فکرشو بکنید.الان دو روزه که برگشتیم خونه کمی خارش داریم میخواستم ببینم که این به این معناست که هنوز تو خونه هستن ولی هیچ چیزی چه خوده ساس چه لکه ای.البته تو این چند هفته خارش تو بدنمون بود ولی باز هم مثل اون اول لکه تو بدنمون نبود اگه امکان داره یه راهنماییم بکنید

Farhad Yarahmadi: Farhad Yarahmadi: سلام ببخشید ما یک ماهی میشه مشکل ساس داریم که همون هفته اول م ...

خانوما بجای سمپاشی خاک دیاتومه تهیه کنید زنگ بزنید نمایندگی ها بخرید دور خونه هرجا ک فک میکنید ساس هست بریزید بدون مسمومیت و تخلیه خونه و این حرفا.خاک تا سه هفته بمونه دور خونه بعد جارو بزنید

خانوما بجای سمپاشی خاک دیاتومه تهیه کنید زنگ بزنید نمایندگی ها بخرید دور خونه هرجا ک فک میکنید ساس ه ...

شما استفاده کردی؟آخه خاک رو نمیشه توی درز تخت خواب و پشتی ریخت که

چی میگی تو😤😤😤😤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز