2777
عنوان

چه سنی

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 85 پست
چی بکم اومیدوارم بایک مورد مناسب آشنا شید

ممنون شمام همینطور 

15. هنوز باهمیم تا بینیم خدا چی میخواد. 😂

😂😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انشالله مشکلاتتون حل بشه ازدواج و عشق دوستانه بود یا سنتی ؟

دوستانه توکل بخدا

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
از چی حس میکنی عقب افتادی؟؟؟ 😶

نمی‌دونم حس میکنم هم سنام حداقل ی هم صحبت دارن رلی شوهری چیزی

نمی‌دونم حس میکنم هم سنام حداقل ی هم صحبت دارن رلی شوهری چیزی

نه باباا همسن هات تا کله توی کنکور گیر کردن اگر از اون نجات پیدا کنند به بقیه چیزا یعنی ظاهر و عمل بینی و این چیزا فکر میکنند بعدش اگر بابا پولدار باشند تازه به رل، اگر هم نباشند که دنبال یک کار دانشجویی و درامد هم هستن🤗

یعنی عشقت نبود ؟ یا از اول اشتباه عاشق شدی ؟

من به عمرم عاشق نشدم آدم منطقی هستم با معیارهام جور بود انتخابش کردم فکر کردم به مشکل بر نمی‌خوریم ولی متاسفانه برعکس بود زیاد بد نیست ولی دلم ازش سیاهه

اولین بار نوجوون بودم ۱۵ ۱۶ سالم بود از اون عاشقای دو اتیشه بودما،۱۸ سالم که شد رهام کرد و ازدواج کرد

این عاشقی ادامه داشت،اشکم براش تمومی نداشت

۱۰سااال هروقت یاد کاری که باهام کرد میوفتادم اشک میریختم

۲۸سالم که شد یکی اومد وباز عاشق شدم و بله رسیدم و الان تو خونه عشقمون زندگی میکنیم

وچه خوب که اونموقع نرسیدم🙃🙃🙃🙃

چون مطمئنم زندگیم کنار اون به  این قشنگی نمیشد