2777
2789
عنوان

خودکشی

95 بازدید | 6 پست

من دیشب با دوس پسرم تموم کردم
چون گفته بود یه سری مشکلات داره از جمله اینکه احتمالا نابازوره و میل جنسیش خیلی کمه و احتمالا در آینده به صفر برسه
واقعا برام مهم بود، اما با وجود این مشکلاتی که داشت نه محبت می کرد ، نه زنگ مبرذ، نه چندان توجه می کرد ، هیچی فقط ١٠ روز یکبار مودش خوب بود بقیه روزا من همیشه باید قربون صدقه ش میرفتم و حالشو خوب می کردم ولی حال خودم همیشه بد بود . مجبور شدم تموم کنم 

در جواب پیامم فقط یک جمله نوشت 

گفت کمک می‌کنی خودمو بکشم؟ 

الان خیلی حالم بده هم عذاب وجدان هم ناراحتی و نمی‌دونم چیکار کنم ؟

دلم. براش گرفت یاد خودم افتادم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

حالا خودت بهتر میشناسیش. واسه خودکشی هم کمک میخاد !!!  واقعا که !! حالا اون مسأله  و مشکل رو داره به کنار ، خودکشی واسه چی ؟؟ بیشتر از جسمش ، بنظرم روحش احتیاج به درمان داره . اگه باهاش پیامکی تو ارتباط بودی که بنظرم دیگه هیچ وقت حضوری نبینش، سعی بکن بهش حرفای انگیزشی بگی تا بتونه راهشو پیدا بکنه و ادامه بده خیلی ها مشکلات جسمی و...دارن حالا اگه بشه مشکل اونو گذاشت مشکل ، ولی بااراده و پشتکار و با اعتماد هستن و جاخالی تو زندگی نمیدن.