2777
2789
عنوان

جاری

180 بازدید | 17 پست

به نظرتون من اشتباه میکنم با جاری هام زیاد ارتباط نمیگیرم مثلا زنگ نمیزنم با اینکه شمارشون دارم خونه شون خیلی کم میرم چیز های شخصی اصلا نمیگم با مادر شوهرم هم همینطوریم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کار خوبی میکنیدوری و دوستیاحترامشون رو هم نگهدار تا احترامت رو نگهدارن

آخه اخلاقشون خوبه یعنی تا حالا چیزی ندیدم ولی احساس میکنم خیلی خودم دور میکنم و اینکه تنها تو شهر غریب بعضی موقع ها دلم خیلی میگیره

بستگی داره من جاریام دخترای خوبین ماباهم صمیمی هستیم تو جمعمونم خوش میگذره با یکیشون 16 سال و با دومی 10 ساله جاری هستیم با دوتا از خواهرشوهرامم همینطورتا الانم مشکلی نبوده فقط  با یه خواهرشوهرم چون زبونش تلخه و کلا اخلاقای تند زیاد داره در حد سلام و علیک 

منم همینطورم 3تا جاری دارم ولی یکیشون میچسبه بهمون باهم رفتیم مسافرت 😂ولی اون یکیارو فقط عید دیدم 

همه رفتند تا زمستان شد🖤خنده ها مردند ...گریه ارزان شد 🖤کو جوانی آرزوها کو رفته ایم از یاد یادی از ما کو🥀

آخه اخلاقشون خوبه یعنی تا حالا چیزی ندیدم ولی احساس میکنم خیلی خودم دور میکنم و اینکه تنها تو شهر غر ...

به نظرم چون فاصله هست باعث میشه خوب به نظر بیاید هر دو طرف 

به نظرم حفظ کن

در کنارش باشگاه برو یا با ی ادم درست که به خطا نندازدت ارتباط بگیر ی همسایه 

یا ی کلاس برو 

بستگی داره من جاریام دخترای خوبین ماباهم صمیمی هستیم تو جمعمونم خوش میگذره با یکیشون 16 سال و با دوم ...

اخلاقشون خوبه ولی حس خجالت دارم پیش شون نمیتونم زیاد ارتباط بگیرم حتی وقتی اونا حرف می‌زنند بعدش نمیدوم چی بگم

به نظرم چون فاصله هست باعث میشه خوب به نظر بیاید هر دو طرف به نظرم حفظ کندر کنارش باشگاه برو یا با ی ...

اصلا کسی نمیشناسم اینجا باشگاه اینجا نیست باید تاکسی بگیرم شوهرم نمیزاره 

اصلا کسی نمیشناسم اینجا باشگاه اینجا نیست باید تاکسی بگیرم شوهرم نمیزاره

خب اگه خیلی حس غربت داری یکم رفت و آمد کن ولی به اندازه 

و اینکه از خونت و همسرت چیزی نگو بدش رو نگو خوبشم نگو

از اوناهم چیزای خصوصی نپرس 

اندازه نگه دار که اندازه نکوست