2777
2789
بله فکر خوبیه منم میگم خودمونم کنار بیاییم بچه ها سخت میشه باهم لج کنن کنار نیان رو اعصاب باشن

استارتر حتی بین خواهر و برادر تنی هم بحث و دعوا لجبازی خیلی پیش می یاد باید صبور باشی فرقی بین هیچ کدومشون نذاری ... ببین قشنگ شرایط رو بسنج فکر نکن چون اون یکی خواستگارت بچه نداره ممکنه همه چی گل و بلبل باشه . همه جوانب رو بسنج . دختر همسایمون با یه پسر مجرد ازدواج کرد . پسره می‌گفت دخترت عین بچه خودم . چند ماه بعد پسره بهونه کرد باید دخترت بره من حوصلشو ندارم 

آقایون محترم درخواست ندید خسته شدیم از درخواستهاتون😏🙄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر حتی بین خواهر و برادر تنی هم بحث و دعوا لجبازی خیلی پیش می یاد باید صبور باشی فرقی بین هیچ ک ...

بله درسته متوجه م باید کامل شناخت پیدا کنم با هرکسی ک بخوام ازدواج کنم متاسفانه اعتماد خیلی سخت شده 

متاسفانه حسی ب بچه ندارم یه حوری برام سخته مث بچه خودم بدونمش

خب عزیزم اینجوری که نمیشه خودت ضرر می کنی شما هم بچه داری اونم می تونه همین حسو به بچه شما داشته باشه اونوقت شرایط حاد میشه خدای نکرده دوباره توی زندگیت مشکل پیش میاد

گر نگهدار من آن است که من میدانم...