2777
2789
مادر منم وقتی طلاق گرفت من ۶ سالم بود یه خواستگار خیلی خوب براش اومده بود مجرد بود خونه ماشین همه چی ...

الان رابطه آت با مادرت چطوره

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس قبول نکن گلم ... تو یه بار زمین خوردی له شدی داغون شدی ... دیگه روح و روانت کشش نداره چون همه ی م ...

اره والا دیگه اعصاب بچه ی مردمو نداریم همون مجردی بهتر از ازدواج ناموفقه

خدا حفظش کنه خودت شاغلی چطور قید ازدواجو زدی

اره گلم شاغلم .. سه ساله جدا شدم ... تنهایی خیلی سخته خیلییی شاید اولش ذوق کنی از اون زندگی نکبت راحت شدی ولی بعد یه مدت دلت یه همدم میخواد .. وقتی میای صدای زندگی تو خونت بشنوی .. ولی دیگه نمیتونم اعتماد کنم .. یه خلقه خریدم انداختم دستم و هیچ کسی هم محل کارم نمیدونه جدا شدم 

اره گلم شاغلم .. سه ساله جدا شدم ... تنهایی خیلی سخته خیلییی شاید اولش ذوق کنی از اون زندگی نکبت راح ...

خب اره تنهایی سختیای خودشو داره گلم مورد خوب اومد ازدواج کن ب هر حال توم جوانی تا کی تنها باشی 

من خودم دوره دانستنی های قبل ازدواج استاد حسینی دیدممحمدحسین حسینی باهریاسمشو بزارید میاره بالا. ایت ...

مرسی عزیزم

هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙

خیلی سخته 🤕

بیشتر جایی که احساس حقارت کردم در مقابل خانواده شوهرم 

شب عروسیم بود 

که نه مامانم بود نه بابام 

خواهر و برادر هم که نداشتم 

خیلی حس بدی بود خیلیی 💔

سرگشته‌ی‌محضیم‌و‌در‌این‌وادیِ‌حیرت ؛عاقل‌ترازآنیم‌ك‌دیوانه‌نباشیم. .'
خب اره تنهایی سختیای خودشو داره گلم مورد خوب اومد ازدواج کن ب هر حال توم جوانی تا کی تنها باشی

فعلا دارم همه تلاشمو میکنم که بتونم یه تیکه زمین بخرم و خونه بسازم ...میدونم میشه بعدم یه ماشین بگیرم برای خودمم....فعلا به ارزوهام قول رسیدن دادم .... برام دعا کن گلی خانوم

بیشتر جایی که احساس حقارت کردم در مقابل خانواده شوهرم شب عروسیم بود که نه مامانم بود نه بابام خواهر ...

بمیرم برات میدونم خیلی سخته حالا خداروشکر باز یه شوهر خوب داری

فعلا دارم همه تلاشمو میکنم که بتونم یه تیکه زمین بخرم و خونه بسازم ...میدونم میشه بعدم یه ماشین بگیر ...

چشم عزیزم حتمااااااا❤انشالله موفق بشی و ب ارزوهات برسی بیای بهم بگی