2777
2789
عنوان

حس ششم تک نیت جان مادرت بیا

202 بازدید | 34 پست

چطوری آشتی میکنیم 

۱ ماهه قهرم 

شرط گذاشتم همسرم قبول نمیکنه و پا پیش نمیزاره

طلاق دارم؟؟؟

@آبهااااااااااااااااا  

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه به منم بگی خانواده ی عشقم راضی به ازدواجمون میشن ؟

میشن ولی طول میکشه 

توی این مدتم برات یه خواستگار با موقعیت عالی میاد 

گولشو نخور داره دروغ میگه

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
شوهرت میخواد قبول منه خانواده اش یا یک نفر از دوستاش نمیذارن تا وقتی اون هست اشتی کردنتون سخته

چقذر این ماجرا طول میکشع؟؟؟؟

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
شوهرت میخواد قبول منه خانواده اش یا یک نفر از دوستاش نمیذارن تا وقتی اون هست اشتی کردنتون سخته

عزیزم میشه لطفا بگی م دوستم داره؟کلا حسش چیه؟

دانشگاه رفتنم اوکی میشه؟

زندگیم کی درست میشه؟

طلاق دارم؟؟ 

حس میکنم سرد شده 

عزیزم میشه لطفا بگی م دوستم داره؟کلا حسش چیه؟دانشگاه رفتنم اوکی میشه؟زندگیم کی درست میشه؟

نه حسی نداره بهت 

زندگیت خیلی زوود درست میشه و به زودی یه معامله میکنید 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
نه نداری برمیگرده

چقدر طول می‌کشه آبجی 

چند روز دیگر ازش خبری میشع؟؟ 

چند وقت دیگ آشتی داریم؟؟؟