2777
2789
عنوان

● درب رو روی پسر همسایه بستم ●

324 بازدید | 26 پست

بدون قضاوتی و هیچ توهینی ....

خودتونو بذارید جتی من شما بودید

اینکار رو نمی کردید ؟؟

●درب رو به پسر همسایه بستم ●

یک هفته هفت روز تمام شبها پسر های همسایه که  دانشگاهشون نزدیک خونه ما بود کرده بودن پاتوق دقیقا زیر پنجره خونه ما که طبقه اول هستیم بود میومدن می نشستن روی پله ساختمان ما مثل طوفان و گردباد و زلزله و بمب فحش های نا**م*وسی و رکیک و حرفه‌ای زشت و پشت و*ان*تی به هم میگفتن و هرهر و کرکر خنده و شوخی راه انداخته بودن و منم کلی عصبی شده بودم و اصلا تمرکزی برام نمونده بود و کلی کار عقب مونده داشتم و کار عملی انجام میدادم و اعصابم بدجوری خورد بود همسایه هامون محل کارشون جای دیگه هست و اونا هم نبودن که اعتراض کنیم همه مون خونه مون ۴ طبقه تک واحدی هست و از حمام اومده بودم گرفتم خوابیدم مثل ترقه می‌پوکیدن از خنده رفتم پایین با لباس خونگی و راحتی و با متانت و شخصیت صحبت کردم و دوتا بودن و خودشونو قربانی و به موش موردگی زده بودن و ریلکس پرو پرو جواب میدادن و منو عصبی تر میکردن عقده یک هفته رو خالی کردم و همچین درب ساختمان رو روشون محکم بستم و کوبیدم که دیگه تا الان جرعت نکردن یک دفعه دیگه بیان  .............

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر همسایه مام همینطور هست وقتایی که پدر و مادرش خونه نیستن میاد تو حیاطشون زنگ میزنه به دخترا حرفای خا٫ک بر سری میزنه ، انقدم بلند حرف میزنه یه بار با صدای فحشش از خواب پریدم خیلیم فحش بدی بود😂😂😂

افرین

قوربونت عزیزم .گلی

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

خیلی کار خوبی کردی 

دستت درد نکنه 

ببین بعضی مواقع نباید ملاحظه کرد 

باورت میشه چهار سال دقیقا پشت دیوارمون پسر بچه ها مینشستن و بازی میکردن ،حتی فوتبال 

حتی ظهرها 

از هشت صبح تا شب 

پشت دیوارمون ظهرها سایه میشه و خنکه 

زمستون و تابستون اونجا بزرگ شدن 

بقیه ی همسایه ها دعواشون میکردن و اینا بیشتر میچسبیدن به دیوارهای خونه ی ما 

من بخاطره مادر پدرشون که همسایه بودیم خیلی صبر کردم

آخرش وقتی گِله کردم شدم آدم بده 

روشون رو میکنن اونور 

بچه هاشون میان لگد میزنن به در 

ملاحظه و صبر من شد وظیفه و اونا بدتر با من دشمن شدن

خوب آرامش حق شماست و از حقتون دفاع کردید مشکلی نمیبینم

مممنونم از درکت عزیزم .بله گلم همینه دقیقا دیگه شورش رو درآورده بودن 

خوب کاری کردی باید زودتر اینکارو میکردی من بودم یه پس میزدمشون

قوربونت بشم عزیزم .بله دقیقا کفری شدم دیگه بدجوری عصبی بودم اخه ابرو و حیثیت دارم تو محله اینت دیگه تو اینهمه سال زندگی این بی فرهنگ هارو ندیده بودم تا به حال