گیل_گیلی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 540 عنوان سگ سگ شدم 125 بازدید | 16 پست ده دیقه هست ۵ روز نیستالانم برگشته بمن میگ مادرم مریضه از دنیا دنیام جهنمهعوضی هنوز یبار بخاطر من نارااحت نشده😐ازش بدم میاداز همه بدم میاددلم میخاد بمیرن همه 1403/05/26 | 18:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
anserli عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 4483 چقد پر نفرتی آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
گیل_گیلی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 540 بعد بمن میگه برو پی کارت مامانم میخوان فنر بزارن تو قلبش و نمیدونم آنژیو پلاستی باید بکنهفک میکنه میمیره ۷ تا جون داره این زنیکه
freedom30 عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 59773 خب یعنی پنج روز ازش بیخبری؟ له نظرت بهتر نیست قیدش بزنی این که نشد رابطه از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند
گیل_گیلی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 540 چقد پر نفرتی چون ادما اینجوریم کردنهیچوقت کینه به دل نگرفتماینقد کینه ای شدم قلبم سیاه سیاه شده
freedom30 عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 59773 بعد بمن میگه برو پی کارت مامانم میخوان فنر بزارن تو قلبش و نمیدونم آنژیو پلاستی باید بکنهفک میکنه می ... پس برو نمیخوادت نمیخواد هم فحش زن بیچاره بدی رابطه شما بی سر و ته بود هیچ حسی بینتون نبود وگرنه بیگناه ترین فرد این رابطه مادر پسره ست از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند
گیل_گیلی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 540 خب یعنی پنج روز ازش بیخبری؟ له نظرت بهتر نیست قیدش بزنی این که نشد رابطه اصطلاح بودمنظورم اینه دیر ب دیر جوابمو میده هرچند ساعت یبار
گیل_گیلی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 540 پس برو نمیخوادت نمیخواد هم فحش زن بیچاره بدی رابطه شما بی سر و ته بود هیچ حسی بینتون نبود وگرنه بیگ ... اره هست درسته نباید فحش میدادمولی دلیلی نمیشه اینجوری با من رفتار کنهمن دیشب تا ۳ بیمارستان بودم یه سره واسم سروم کشیدن
freedom30 عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 59773 اصطلاح بودمنظورم اینه دیر ب دیر جوابمو میده هرچند ساعت یبار اهان خب پس جواب میده من فکر کردم واقعا ندید میگیره تو رو ولی خب یه مدت کلا بیخیالش شو گویا پسره کلا بهت حسی نداره عشق ات یه طرفه ست اونم بهت زنگ میزنه یا فقط تویی که زنگ میزنی؟ از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند
freedom30 عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 59773 اره هست درسته نباید فحش میدادمولی دلیلی نمیشه اینجوری با من رفتار کنهمن دیشب تا ۳ بیمارستان بودم یه ... میدونم ناراحتی میدونم دلت شکسته ولی هیچ کس عزیز تر از خودت نیست دوستید یا عقد یا نامزد؟ از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند
گیل_گیلی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 540 اهان خب پس جواب میده من فکر کردم واقعا ندید میگیره تو رو ولی خب یه مدت کلا بیخیالش شو گویا پسره کلا ... کلا پیام میده و اینا اون ولی کم خودش سنگ کلیه داشت میگفت رو مخم نرو اتیشت میزنم مادرش قلبش مشکل داره میگه برو پی کارت دنیام جهنمه و فلانهمن حوصلشو ندارم اعصابم گوهه گوهه
گیل_گیلی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 540 میدونم ناراحتی میدونم دلت شکسته ولی هیچ کس عزیز تر از خودت نیست دوستید یا عقد یا نامزد؟ نامزد
گیل_گیلی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 540 میدونم ناراحتی میدونم دلت شکسته ولی هیچ کس عزیز تر از خودت نیست دوستید یا عقد یا نامزد؟ یعنی خانواده ها و اینا درجریانن
freedom30 عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 59773 کلا پیام میده و اینا اون ولی کم خودش سنگ کلیه داشت میگفت رو مخم نرو اتیشت میزنم مادرش قلبش مشکل داره ... 😥 از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند
گیل_گیلی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 540 😥 حرصاش واسه منهمیگم فالو کردم قبول کن میگه دلم نمیخاد نیا میگم مگ دست خودته میگ اره برو پی کارت منم قسم خوردم اگه دیگه جوابشو بدم