2777
2789
انگ معتاد بودن نزن به مردم تروخدا قبلش فکر کن الان ذهن این دختر هزار جا میره که یعنی بابام معتادها💔

عزیزم من قرص قرمزدیدم یکی ازفامیلای معتادمفنگیمون مصرف میکنه ممکنه اون عطاری موادمخدرهم میفروشه ازکجامعلوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعاااا مطمئنی ترامادوله؟ خیلی وحشی شده این روزا و خیلی بی رحم چشاشم هروز قرمز میشه

خیلی شبیه قرصای پدرشوهرمه حالادیگه نمیدونه شایدم نباشه زیادمیخابه ینی فقط حتی سرپاهم خاب میره؟؟

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن

خیلی شبیه قرصای پدرشوهرمه حالادیگه نمیدونه شایدم نباشه زیادمیخابه ینی فقط حتی سرپاهم خاب میره؟؟

اره خیلی میخوابه اما شبا بیداره اما صبح تا شب اکثرا میخوابه یهو میبینی خوابش برد خودشم لرزش داره حین خوابیدن چشاشم قرمز میشه خودشم بددهن میشه  یه جوری هم چطور بگم هر چیزی بگی براش مهم نیست قبلنا اینطور نبود  اون کپسول قرمز رو تازگیا مصرف میکنه اونیکی رو خیلی وقته

نمی‌دونم والا من هم ترامادول دیدم هم متادون ولی این شکلی نبودن

متادون گردع منم دیدم!والاه دست سازه حتی کسی که میسازه هم میشناسم جلوی چشام این کپسولا رو درست میکرد!

ترامادول مگه گرد نبود؟

گلم ب هرکی میگیم میگن ترامادول مصرف میکنه خواستم مطمئن بشم البته بخاطر رفتاراش میگن ترامادول مصرف میکنه چون چشاش قرمز میشه شبا خودشم سنگدل ها بدجور

اره خیلی میخوابه اما شبا بیداره اما صبح تا شب اکثرا میخوابه یهو میبینی خوابش برد خودشم لرزش داره حین ...

نمیدونم والاه نمیتونم قطعی که نظربدم هرچی صلاحه پیش بیاد به هرحال پدرته مراقبش باش ازش بپرس برای چیه مصرف میکنه کنارش باش!

اره خیلی میخوابه اما شبا بیداره اما صبح تا شب اکثرا میخوابه یهو میبینی خوابش برد خودشم لرزش داره حین ...

لرزش دست میتونه ازمصرف موادمخدرباشه تپش قلب،استرس ایناهمشون ازعوارض موادمخدرهست