mooniii83 مدیر عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 263 عنوان این قرص چیه | مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 40 پست کسی میدونه اسم این قرص ها چیه بابام مصرف میکنه میخوام بدونم لطفا کمک کنید 1403/05/26 | 17:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
neda_mechanic عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 2055 انگ معتاد بودن نزن به مردم تروخدا قبلش فکر کن الان ذهن این دختر هزار جا میره که یعنی بابام معتادها💔 عزیزم من قرص قرمزدیدم یکی ازفامیلای معتادمفنگیمون مصرف میکنه ممکنه اون عطاری موادمخدرهم میفروشه ازکجامعلوم
آلبالو_خشک عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 5304 عزیزم اینا ترامادوله مطمئن باش پدرشوهرمم مصرف میکنه!البته بازم تحقیق کن! ترامادول مگه گرد نبود؟ اَزجآنگَرخُوشتَربآشَد،طُآنی...🕊❤️A
sang_del عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 7007 واقعاااا مطمئنی ترامادوله؟ خیلی وحشی شده این روزا و خیلی بی رحم چشاشم هروز قرمز میشه خیلی شبیه قرصای پدرشوهرمه حالادیگه نمیدونه شایدم نباشه زیادمیخابه ینی فقط حتی سرپاهم خاب میره؟؟ کسی چه میدونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن
sang_del عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 7007 ترامادول مگه گرد نبود؟ مگه همه مثل همن!!!نمیدونم پدرشوهرم عین اینارومصرف میکنه ترامادوله! کسی چه میدونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن
neda_mechanic عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 2055 واقعاااا چون پدرم قبلا معتاد بود بعد ترک کرد خیلی وقته اینو استفاده میکنه برای بدن درد آره فکرکنم اون کپسولیونمیدونم ولی اون یکی دون دونیه شبیهه موادمخدرهست
آلبالو_خشک عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 5304 مگه همه مثل همن!!!نمیدونم پدرشوهرم عین اینارومصرف میکنه ترامادوله! نمیدونم والا من هم ترامادول دیدم هم متادون ولی این شکلی نبودن اَزجآنگَرخُوشتَربآشَد،طُآنی...🕊❤️A
mooniii83 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 263 خیلی شبیه قرصای پدرشوهرمه حالادیگه نمیدونه شایدم نباشه زیادمیخابه ینی فقط حتی سرپاهم خاب میره؟؟ اره خیلی میخوابه اما شبا بیداره اما صبح تا شب اکثرا میخوابه یهو میبینی خوابش برد خودشم لرزش داره حین خوابیدن چشاشم قرمز میشه خودشم بددهن میشه یه جوری هم چطور بگم هر چیزی بگی براش مهم نیست قبلنا اینطور نبود اون کپسول قرمز رو تازگیا مصرف میکنه اونیکی رو خیلی وقته
sang_del عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 7007 نمیدونم والا من هم ترامادول دیدم هم متادون ولی این شکلی نبودن متادون گردع منم دیدم!والاه دست سازه حتی کسی که میسازه هم میشناسم جلوی چشام این کپسولا رو درست میکرد! کسی چه میدونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن
neda_mechanic عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 2055 پدر من پدر نیست گلم حتی نمیزاره در عرض یه ماه با نامزدم برم بیرون یا برم خونشون میخوام شکایت کنم ب ... وقتی عصبی میشه بهش موادنرسیده بهش موادبده بعدبروبیرون بانامزدت قبول میکنه
mooniii83 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 263 ترامادول مگه گرد نبود؟ گلم ب هرکی میگیم میگن ترامادول مصرف میکنه خواستم مطمئن بشم البته بخاطر رفتاراش میگن ترامادول مصرف میکنه چون چشاش قرمز میشه شبا خودشم سنگدل ها بدجور
sang_del عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 7007 اره خیلی میخوابه اما شبا بیداره اما صبح تا شب اکثرا میخوابه یهو میبینی خوابش برد خودشم لرزش داره حین ... نمیدونم والاه نمیتونم قطعی که نظربدم هرچی صلاحه پیش بیاد به هرحال پدرته مراقبش باش ازش بپرس برای چیه مصرف میکنه کنارش باش! کسی چه میدونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن
mooniii83 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 263 متادون گردع منم دیدم!والاه دست سازه حتی کسی که میسازه هم میشناسم جلوی چشام این کپسولا رو درست میکرد! داخل کپسول رو هم دارم بفرستم ببینی؟
neda_mechanic عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 2055 اره خیلی میخوابه اما شبا بیداره اما صبح تا شب اکثرا میخوابه یهو میبینی خوابش برد خودشم لرزش داره حین ... لرزش دست میتونه ازمصرف موادمخدرباشه تپش قلب،استرس ایناهمشون ازعوارض موادمخدرهست