2777
2789

بجه ها اینو تعریف کردم ک بنوبمیویمیمسمستسنوسمسنیجیتسنستمسنسنسنسگطتحزمیتسمستسویدنیخطنیتطنیمکسمی بعدم ینیوینمسدینسدستسمویحسنسوینمیتیمسکسنمسکسوسنسگوسنست بعد اسکل برگشته میگه سنسدنسنسدینسوسنسکنسمسوطنسنسحستسنثحستاسنساستسدیننییونستس گفتم برو بابا فکر کردی تیمیوسجسوکستسمسوسمنستسنسننسن دیگه اعصابم خورد شد گرفتم نسوسنسوسمسومسوثجثخقهقج۳و۳گدینزجسچثامثکینینق اونم سوثمسوحسنساسنقدقنبدحبدفنبخینیاینیاجیویتینینیمیتنیی

اینجوری شد که اونجوری شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا همرو ختم به غدمیتغدب کنه

خداروشکر که نتتخسپنهغتث وگرنه ننسختصمنسن بازم الحمدالله ک ننینسنخنتثخنی ایشاالا هممون نیپمینخن بشیم

خدایا بهت قول میدم اگه مامان بشم.. سعی خودمو کنم ک بهترین مامان دنیا بشم😍😍😍
بجه ها اینو تعریف کردم ک بنوبمیویمیمسمستسنوسمسنیجیتسنستمسنسنسنسگطتحزمیتسمستسویدنیخطنیتطنیمکسمی بعدم ...

یاااااااخدااا از دست این مادرشوهرای دزدزتزتژنینژننزتژپژپژتیتیت🤦🤦🤦🤦

خداروشکر که نتتخسپنهغتث وگرنه ننسختصمنسن بازم الحمدالله ک ننینسنخنتثخنی ایشاالا هممون نیپمینخن بشیم

والا الانم زتزتینینتز که خداروشکر نزنیتبتبوگرنه که اره بخدا

خسته شدم از این همه کیمعزنتزکهببهمابمبنعسینپژداسا

دختر چشم ابرو مشکی که دل نمیده به هیچکی♟️🎨🥊تاپیکای قبل از ۱۴۰۴ رو به هیچ عنوان گردن نمیگیرم چون اون موقع بچه بودم و چرت و پرت زیاد میگفتم🤣👌مرسی که درک میکنین🎀✨️‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎

چقدررر توو زتتینیپژپزپبپبپژ

چشمای شما تاکنراشنزلشرنا میبینع😂❤

دختر چشم ابرو مشکی که دل نمیده به هیچکی♟️🎨🥊تاپیکای قبل از ۱۴۰۴ رو به هیچ عنوان گردن نمیگیرم چون اون موقع بچه بودم و چرت و پرت زیاد میگفتم🤣👌مرسی که درک میکنین🎀✨️‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎

ولی ماشالا خودت هر تبتبنزپبتب هنر میباره

کاش پزااپبپتولوعب بباره