2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐 میدونستی چهرت خانوادهت همه چیتو قبل اینک ب دنیا بیای خودت انتهاب میکنی؟ 

بعدشم کی زشته؟ کی خوشگله؟ 

ب نظر من حداقل همه خوشگلن

هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:)

هیچوقت حسادت نکن بنظر من خوشگلی زیاد دامه آدمای نادرستی رو سر راهت قرار میده که ازت سو استفاده میکنن 

یک عدد راستی . مخالف گوشی برای بچه ها . موافق طب گیاهی و معتقدم خدا شفا رو تو گیاهان گذاشته ، مامانم بیست ساله که متفورمین و جدیدا هم دیابزید میخوره اما قندش با اون همه قرص در روز نرمال نشده ، یه شب که چای ترش خورد فردا ناشتا قند خونش 108 بود🫡 خیانت دیدی حتما آهنگ kandiramazsin beni رو گوش کن ، و سریال گذر از رنجها اونجا که خانم مهندس به مهندس میگه شرط طلاقم بچه هامه اگه ندی کاری میکنم که تو و اون زن یک روز خوش نبینید ، میتونی قوی باشی🌼 ببخشید امضام از همه رنگه😵هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

😐 میدونستی چهرت خانوادهت همه چیتو قبل اینک ب دنیا بیای خودت انتهاب میکنی؟ بعدشم کی زشته؟ کی خوشگله؟ ...

😂 من برای چی باید اینو انتخاب کنم 

کاربری دست دونفره  کارآگاه نشید🫀.

چون از نظر خدا هممون قشنگیم چون اون خالق انسان هاست و آفریده هاشو هر جور باشه دوست داره اصلا کی تأیی ...

نظر خدا رو کسی در نظر نمی‌گیره

رفتار مردم فرق می‌کنه با آدم زشت و زیبا حتی 

کاربری دست دونفره  کارآگاه نشید🫀.

برای اینکه تکراری نشه یکیو زشت خلق کرد یکیو زیبا؟ خب این خیلی بی عدالتیه

نمیدونم 

ولی اگ همه زیبا یا ی شکل بودن دیگ وازه قشنگی وجود نداشت ک 

اکثر آدم ها قشنگ هستن منتها معیار قشنگی الان عوض شد

به اصطلاحا هرکی داف قشنگ

توان ما به اندازه ی امکانات در دست ما نیست،توان ما به اندازه ی اتصال ما با خداست🍂شهید عبدالله میثمی

چون نسبیه و زیبا و زشت وجود نداره

الان یکی عاشق بوره یکی عاشق مشکی

یکی چاق یکی لاغر

یکی کوتاه یکی بلند

یکی لب قلوه ای یکی باریک

یکی رنگ روشن یکی آفریقایی

یکی چشم درشت یکی ریز

سلیقه ها متفاوته

پس قیافه ها هم فرق دارن

مثلا شده از نظر من یکی خییییلی زشت بوده از نظر یکی خیلی زیبا بوده

یه دوست داشتم انقد ب چشمم ناز بود اعتماد ب نفس نداشتم باهاش برم بیرون حتی، بعد که چند بار رفتیم همه میومدن سمت منو به اون توجهی نمیشد، درحدی ک دیگه با من هیچ جا نمیومد میگفت با تو میام انگار نامرئی ام

درحالی ک منم خییییلی معمولی ام

ولی سلیقه ها متفاوته 

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲