zeynab۵۵۶۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 11 عنوان جوش صورت 74 بازدید | 8 پست ۲۳ سالمه صورتم پر از جوشه چند بار دکتر پوست رفتم انواع دارو قرصارو تجویز کرده ولی هیچ تاثیری نداشته این بار قرص راکوتان نوشته. ولی من دو دلم که بخورم یانه اخه خیلی میگن ضرر داره. تا حالا کسی خورده چه عوارضی داره ؟جوشارو از بین میبره؟ 1403/05/26 | 16:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dunya_jon عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 2811 من خوردم عزیزم بعد یک سال هم باردار شدم هیچ عوارضی هم نداشت....اگه دکتر برات نوشته انجام بده نی نی سایتی ها دکترن مگ خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
zeynab01936 عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 116 دارویی که ضرر داره استفاده نکن بجاش کرم یا پماد ضد جوش بگیر
zeynab۵۵۶۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 11 دارویی که ضرر داره استفاده نکن بجاش کرم یا پماد ضد جوش بگیر استفاده کردم ولی اصلا هیچ تاثیری نداره جوشام به شدت زیاده و بزرگه قرمزه خیلی زشته🤦♀️😭
zeynab۵۵۶۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 11 من خوردم عزیزم بعد یک سال هم باردار شدم هیچ عوارضی هم نداشت....اگه دکتر برات نوشته انجام بده نی نی س ... جدی اخه میگن نباید تا ۲ سال باردار بشی. منم هی از اطرافیانم میشنوم میگن نخور خیلی عوارضش جدیه موندم چیکار کنم
golsa8 عضویت: 1393/03/12 تعداد پست: 5420 دو دل نباش بخور تا پوستت داغون تر نشده چارت همینه و بس دنبال راه های دیگه نباش وقتتو تلف میکنی همش جاش گود میشه
dunya_jon عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 2811 جدی اخه میگن نباید تا ۲ سال باردار بشی. منم هی از اطرافیانم میشنوم میگن نخور خیلی عوارضش جدیه موندم ... عزیزم دکتر مگ تجویز نکرده برات پس حرف بقیه رو ول کن خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
zeynab۵۵۶۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 11 عزیزم دکتر مگ تجویز نکرده برات پس حرف بقیه رو ول کن شما جوشای صورتتون از بین رفت؟ بعداز قطعش دیگه برنگشت؟
dunya_jon عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 2811 شما جوشای صورتتون از بین رفت؟ بعداز قطعش دیگه برنگشت؟ بله کامل رفت و صاف صاف شد نه برنگشت خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین