2777
2789
عنوان

جوش صورت

74 بازدید | 8 پست

۲۳ سالمه صورتم پر از جوشه چند بار دکتر پوست رفتم انواع دارو قرصارو تجویز کرده ولی هیچ تاثیری نداشته این بار قرص راکوتان نوشته. ولی من دو دلم که بخورم یانه اخه خیلی میگن ضرر داره. تا حالا کسی خورده چه عوارضی داره ؟جوشارو از بین میبره؟

من خوردم عزیزم بعد یک سال هم باردار شدم هیچ عوارضی هم نداشت....اگه دکتر برات نوشته انجام بده نی نی سایتی ها دکترن مگ

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من خوردم عزیزم بعد یک سال هم باردار شدم هیچ عوارضی هم نداشت....اگه دکتر برات نوشته انجام بده نی نی س ...

جدی اخه میگن نباید تا ۲ سال باردار بشی. منم هی از اطرافیانم میشنوم میگن نخور خیلی عوارضش جدیه موندم چیکار کنم

جدی اخه میگن نباید تا ۲ سال باردار بشی. منم هی از اطرافیانم میشنوم میگن نخور خیلی عوارضش جدیه موندم ...

عزیزم دکتر مگ تجویز نکرده برات پس حرف بقیه رو ول کن

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
شما جوشای صورتتون از بین رفت؟ بعداز قطعش دیگه برنگشت؟

بله کامل رفت و صاف صاف شد نه برنگشت