2777
2789
رشتم انسانی هست و سال آخرم میخوام یه سال پشت کنکور بمونم کنکور تجربی بدم و دندون قبول شم به نظرت میش ...

چرا نشه عزیزم با یه برنامه ی اصولی و هدف قطعا میشه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببخشید من تجربیم و علافم به دندونه ولی ترازم یجوریه که بیشتر به پزشکی میرسه

بنظرتون عاقلانه‌س که پزشکی بخونم در کنارش واسه کنکورم بخونم و سال بعد کنکور بدم ؟ اگه شد دندون بیارم دندون بخونم اگرم نه بیخیالش شم پزشکیو ادامه بدم؟

امروز شترم، کاملا کینه‌ای 

ببخشید من تجربیم و علافم به دندونه ولی ترازم یجوریه که بیشتر به پزشکی میرسهبنظرتون عاقلانه‌س که پزشک ...

عزیزم بنظرم شما انتخاب رشته رو انجام بده و خب اگر نشد پزشکی رو برو و بعد اگه نخواستی مرخصی بگیرید با توجه به شرایط کنکور امسال این راه منطقی تره و با ایندتون بازی نکردید

برنامه شاد دارین آیدی تون رو بدین بهم ؟از سال بعد نیاز به مشاور دارم چه بهتر که شما باشین

عزیزم شاد ندارم اگه میخوای روبیکا دارم یا میتونی شمارتو بدی با هم صحبت کنیم درباره ی منابعی که نیاز داری 

در ضمن حواست باشه باید هرچه زودتر شروع کنی رقیبهات در رشته ی تجربی بسیار زیادن

عزیزم شاد ندارم اگه میخوای روبیکا دارم یا میتونی شمارتو بدی با هم صحبت کنیم درباره ی منابعی که نیاز ...

ایدی روبیکاتون رو بدین اونجا شمارم رو میفرستم 

آخه من امسال دوازدهم هستم نمیتونم شروع کنم باید تموم بشه این رشتم بعدد

تو زیباترین آرزوی منی ❤️

ایدی روبیکاتون رو بدین اونجا شمارم رو میفرستم آخه من امسال دوازدهم هستم نمیتونم شروع کنم باید تموم ب ...

نه عزیزم اینجوری که نمیشه باید باهم الان صحبت منیم اخه امتحانات نهایی هم هست 

به این ایدی پیام بده گلم m1ahla12

تراز کل ۱۰۱۶۰ چه رتبه ای تو منطقه دو میده؟ اگه میشه یه بازه ۱۰۰ تایی بگید

عزیزم تراز خیلی خوبیه رتبت حدودا 1000 میشه حتی با توجه به پایین اومدن سقف ترازا ممکنه کمتر هم باشه رتبت هر رشته ای دوست داری میتونی بری اگه انتخاب رشته ی درستی داشته باشی