2821
2789
عنوان

خیار یخ زده🥒

3979 بازدید | 12 پست

کسی تاحالا زده به پوستش؟میگن ماساژ دادن خیار یخ زده روی پوست باعث روشن و شاداب شدن میشه تجربه داشتین؟خیار رو چجوری و به چه مدت زدین🩷

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤

من با ماست و عسل و قهوه و زردچوبه قاتی میکردم میذاشتم

آره پوستم خیلی نرم میشد ولی چون کار درمانی نیست باید روتین انجام بدی نه یکبار دوبار

میتونی یکم ژلاتین هم بزنی کثافت کاری نشه 😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من خود یخ و بعضی وقتا به مدت سی ثانیه میذارم رو گونه هام و ماساژ میدم جهت لیفت و سفت تر شدن پوست نه بیشتر

|عید آن روز مبارک بادم که تو آبادی و من آزادم|🕊️

بزار فریزر بعد که یخ زد ده دقیقه ماساژ بده رو صورتت هفته ای سه بار  تداوم داشته باشه اثرش میبینی بعدش مرطوب کننده بزن عزیزم 

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰
من با ماست و عسل و قهوه و زردچوبه قاتی میکردم میذاشتمآره پوستم خیلی نرم میشد ولی چون کار درمانی نیست ...

مرسی😂🩷

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤

من خیار و آلوئه ورا و گلاب میریزم تو مخلوط کن له له شن یعد میریزم داخل قالب یخ یخ که بست استفاده میکنم عالیه

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡

گلاب محشره حتما امتحان کنید 

یاد گرفتم تو سختی ها زمین نخورم قوی باشم چون قراره من دیگه اون اشتباه و آدم اشتباه رو تکرار نکنم🎳 و درس وتجربه کسب کنم این شکست و برد ها شیرینیه زندگیمونه🎲 یادت باشه رنج نباید شمارا غمگین کند🍃 باید شمارا قوی و هوشیار کند🏆🌞. مدرک تحصیلی(لیسانس/کارشناسی)🌱(متأهل)( قد1/80) (وزن75 )(بدنسازم زیبایی بدن کار میکنم) (گاهی اوقات مدلینگ لباس ومدل ارایشی هم قبول میکنم )💐💄👗👠💋💅👰 وقتی جوابتو نمیدم یعنی به شخصیت خودم احترام میزارم که با شما هم کلام نشم.
بزار فریزر بعد که یخ زد ده دقیقه ماساژ بده رو صورتت هفته ای سه بار تداوم داشته باشه اثرش میبینی بعد ...

مرسی عزیزم❤️

پوست روشن تر هم میشه بعد از چند هفته؟

گلاب محشره حتما امتحان کنید

من زدم پوستم تیره شد

من بعد اصلاح کلی جوش زدم صورتم،هفته‌ای دو بار با خیار یخ زده صورتمو ماساژ دادم جوشام خشک شد و سریع از بین رفت

آسمون سنگی شده.خدا انگار خوابیده.انگار از اون بالاها گریه هامو ندیده💔

سلام من خودم پزشک زنان هستم در قزوین .

با وجود مراجعه پی در پی به همکارانی که متخصص پوست بودن  حتی لیزر و خدمات پزشکی هم مشکل منو حل نکرد لکهای صورتم درمان نشد و به طور باور نکردی با کرم یک خانم که از سمت یکی از بیماران بهم معرفی شد برای پوستم فوق العاده جواب گرفتم با چند دوره مصرف این کرم کامل لک و کک و مک و تیرگی پوست از بین رفت به جرات میتونم بگم هفت سال جوانتر دم با مصرف این کرم‌

ضمن تشکر از این خانم که محصولش بی نظیر بود شمارشو می‌ذارم انشاالله به درد شماهم بخوره 09026744639

این محصول امتحان خودش رو پس داده

من خودم در قزوین داخل مطب خودم به خیلی ها معرفی کردم و تضمین کردم کارشون رو.

این یه تبلیغ نیست خداشاهده من مصرف کردم الان دیگه نیازی به مصرف هم ندارم مشکل من برای همیشه برطرف شد.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز