2777
2789
عنوان

بی حوصلگی جمعه

144 بازدید | 6 پست

اصن دلم نمیخاد جمعه ها تو خونه باشم 

اصن دلم نمیخاد جمعه ها بیکار باشم و همش پای گوشی 

ولی چیکار کنم ک هیچکسی نیس ک باهاش برم بیرون 

هیچ پارتنر یا نامزد و همسری ام ندارم ک بخام با اون برم بیرون 

همیشه تنها میرفتم ولی الان واقعا دلم نمیخاد تنها برم بیرون 

تا کی باید تنها بمونم تا کی باید منتظر باشم یکی از من خوشش بیاد 

بخدا قیافم خوبه 

ظاهرم خوبه 

شاغلم تو اجتماعم 

خانواده خوبی دارم 

ولی ی وقتا انقدر احساس تنهایی میکنم که واقعا دیوونه میشم که چرا هیچکس نیس و انقد تنهام

دوستام الان با همسراشون بیرونن 

ولی من چ بی حوصله و همش تو خونه بودم امروز 

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا تو مجردی تمام تعطیلات من اینجوری بود همش غصه وتنهایی خانوادمم هیچ درکی نداشتن از تفریح ودلتنگی منه بیچاره ....بخصوص ۱۰سال اخر مجردیم عیدهامم گند بود همش تو خونه کلفتی داداشامو میکردم از تهران میومد یکیش ۱۰روز عید رو گند میزدن به عیدم بعد متاهلیم دیگه خلاص شدم از اون عیدای  مزخرف هیچ وقتم تن ندادم که اونا اومدن برم کلفتی به یاد اون روزا دلتنگن که تو نیستی به ما نمیجسبه نگو کلفت ندارن جلوشون کار کنه😂😂میرم یه وعده خونه ی مادرم میشنم میام عید ودعوتشون میکنم بازم یه روز رو میلن میخورن میشینن میرن تمام راحت شدم واقعا ....الان دیگه کلا تعطیلاتم برام شده بهترین روزای زندگیم پیش شوهر وپسرم .....جمعه های گریانم شده جمعه های خندانم😂گوش شیطون کر ....خدانجاتم داد شوهرمو رسوند خداروصدهزار مرتبه شکر...انشاءالله نصیب همه دخترای سرزمینم واسی شما همچنین💖🌷