2789
عنوان

جوکر خانما

5828 بازدید | 16 پست

من اولش میگفتم جوکر خانما معروف نمیشه و خانما به دلیل محدودیتا نمیتونن قشنگ طنز بسازن و فلان

ولی این قسمتای جدید جوکر بحدی قشنگ بود که نظر من رو نسبت به طنزپردازی بانوان از این رو به اون رو کرد 

مخصوصا اینکه این کلیشه هایی که راجب جمع های خانومانه که میگن سمی و پر از تیکه و کنایه است ساخته میشه شکسته میشه و دید همه هم عوض میشه

منکه خیلی خوشم اومد

نظر شما چیه؟ 

الا بذکرالله تطمئن القلوب💕به مو میرسه ولی پاره نمیشه

والا قسمت اولش ک خیلی چرت ومضخرف بود قسمت دوم دانلود کردم ندیدم هنوز

کلام شد گلوله باران🖤به خون کشیده شد خیابان🥀ولی کلام آخر این شد که جان من فدای ایران❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیلی بامزن 

از مردا بهتر بود بنظرم😐

هرکی به من درخواست بده احمقه👰🏻♂️/💔🤍💚/بهت زنگ نمیزنه؟اولویتش نیستی-سرقولش نمیمونه؟دوستت نداره ناراحتی تو براش مهم نیست-رفتاراش تناقض داره؟ یکی دیگه رو داره-فقط وقتی کارت داره یادت میفته؟داره ازت استفاده میکنه-روت سرمایه گذاری نمیکنه؟چون فکر میکنه ارزششو نداری-بیش از دوساله باهاشی با خانوادش اشنات نکرده؟خب تو فرد مورد نظرش نیستی یه نفعی داری براش-بیش از پنج ساله باهاشی بدون حلقه؟زیاد سخت نگیر هنوز داره میگرده دنبال فرد مورد نظرخواهرای قشنگم گذشته خوشگل پسر یه جا گریبان زندگیتون رو میگیره مطلع باشید چی اتفاق افتاده

خییلی خوبه

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  
خیلی بامزن از مردا بهتر بود بنظرم😐

موافقم من قسمتای قبلیرو انقدر دوست نداشتم ولی این قسمت خانما قشنگ بود بنظرم

الا بذکرالله تطمئن القلوب💕به مو میرسه ولی پاره نمیشه

جوکر خارجی خیلی قشنگ بود فک کردم اونو میگی  😂

اكثر انسانها حتی جسارت دور ريختن لباسهايی كه مدتهاست بدون استفاده در كمدهايشان آويخته شده را ندارند بعدازآنها توقع داريم باورهای غلطی راکه قرن هاست درذهنشان زنجير شده است به راحتی كنار بگذارند و دور بريزند جهل نرمترين بالشی است كه بشرميتواند سر خود را بگذارد و آرام بخوابد گاندی 📌 هرگز نمیر کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد محقق🌱 در تکاپو چند رشته ای تاریخ ، فلسفه و حقوق بین الملل✍️دارای مدرک سخنوری و فن بیان 💫

موافقم من قسمتای قبلیرو انقدر دوست نداشتم ولی این قسمت خانما قشنگ بود بنظرم

خصوصا اونجایی که سوسن پلیس گذرنامه بود  و الیکا رفت پیشش🥲😂😂

هرکی به من درخواست بده احمقه👰🏻♂️/💔🤍💚/بهت زنگ نمیزنه؟اولویتش نیستی-سرقولش نمیمونه؟دوستت نداره ناراحتی تو براش مهم نیست-رفتاراش تناقض داره؟ یکی دیگه رو داره-فقط وقتی کارت داره یادت میفته؟داره ازت استفاده میکنه-روت سرمایه گذاری نمیکنه؟چون فکر میکنه ارزششو نداری-بیش از دوساله باهاشی با خانوادش اشنات نکرده؟خب تو فرد مورد نظرش نیستی یه نفعی داری براش-بیش از پنج ساله باهاشی بدون حلقه؟زیاد سخت نگیر هنوز داره میگرده دنبال فرد مورد نظرخواهرای قشنگم گذشته خوشگل پسر یه جا گریبان زندگیتون رو میگیره مطلع باشید چی اتفاق افتاده