2777
2789
بله معلومه که فکر میکنه بهت بهت حس هم داره فقط یکم رودرواسی داره

اگه بهش بگم دوسش دارم چی میگه؟ناراحت میشه؟و اینکه بهش پیام ندادم ناراحت شده؟منتظره من پیام بدم یا خوذش پیام میده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه به منم بگی حس کراشم بهم چیه ؟ ازدواج میکنیم ؟اصلا بهم فکر میکنه؟

کراشتون اگه فقط کراشه و هیچ صحبتی ندارین نه...به جایی نمیرسین بیخیال شو 

فکر میکنه آره 

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

اگه بهش بگم دوسش دارم چی میگه؟ناراحت میشه؟و اینکه بهش پیام ندادم ناراحت شده؟منتظره من پیام بدم یا خو ...

یهویی نگو ممکنه شوکه بشه عکس العمل خوبی نده بنظرم الان نگو 

تا شب حدود ساعت 8 یا 9 صبر کن شاید بده اگر نداد هم نگران نباش خودت بده فقط جوری رفتارنکن انگار آویزونی

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

یهویی نگو ممکنه شوکه بشه عکس العمل خوبی نده بنظرم الان نگو تا شب حدود ساعت 8 یا 9 صبر کن شاید بده اگ ...

عزیزم من امسال دانشگاه قبول میشم؟؟

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

آره صبکن

ککی ازدواج میکنم 

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری