2777
2789
عنوان

خیانت کرد بهم

306 بازدید | 19 پست

چندباره دارم توی گوشی شوهرم شماره دختر میبینم یا چتش با دخترای غریبه میبینم وقتی بهش میگم یجوری حرف میزنه که انگار من مقصرم 

یا وقتی بهش میگم میره گوشی منو میگرده که آتو ازم بگیره 

چندبار سکوت کردم و راحت گذشتم ولی الان چندروزه ناراحتم خیلی و حتی به خودکشی ام فکر میکنم 

پدر مادرمم پشتم نیستن چیکار کنم بنظرتون ؟

هرلحظه بزنه سرم خودمو میکشم 

بعد از مصموم شدن؛ معده غذاهای جدید و سالم رو پس می‌زنه. آدمم همینطوریه وقتی یه تصویر قشنگ از آدمایی که دوسشون داشته واسش خراب می‌شه و آدما رو آروم رهاشون می‌کنه و می‌ره.                                                        اینجوری نیست که باز با یه سریا شروع کنه. دیگه حال و حوصله‌ی اینو نداره که بخواد خودشو ثابت کنه. باز با آدمای جدیدی بره و عقاید و علایقشو بگه. دیگه حال و حوصله‌ی اینکه با آدمای جدید خاطره بسازه رو نداره و اینا یه سری حقایق غیر قابل انکاره

طلاق

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

طلاق

هیچکس پشتم نیست 😔😔شکایتش به پدر مادرم میکنم اونام میگن من مقصرم یا عکس العملی نشون نمیدن 

بعد از مصموم شدن؛ معده غذاهای جدید و سالم رو پس می‌زنه. آدمم همینطوریه وقتی یه تصویر قشنگ از آدمایی که دوسشون داشته واسش خراب می‌شه و آدما رو آروم رهاشون می‌کنه و می‌ره.                                                        اینجوری نیست که باز با یه سریا شروع کنه. دیگه حال و حوصله‌ی اینو نداره که بخواد خودشو ثابت کنه. باز با آدمای جدیدی بره و عقاید و علایقشو بگه. دیگه حال و حوصله‌ی اینکه با آدمای جدید خاطره بسازه رو نداره و اینا یه سری حقایق غیر قابل انکاره

اگه خونه ماله خودتونه بزنتش بنامت،مهریه و نفقه هم بهت بده بعد طلاق بگیر

از چت ها،مخاطب هاش اسکرین شات بگیر مدرک جمع کن،بعد برو دادگاه مهریه اتو اجرا بزار

لطفااا همگی امضا کنن سایت این پایین قرار میدم👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                           https://www.karzar.net/136819

مردا کلا همینن من حس میکنم کل ذات مرد کثیف و سیاهه انگار خدا از اول اینجوری افریده شون کلا دوست دارن همزمان دست به دست بچرخن اکثر مردا این کارو میکنن اونایی هم که نکردن هنوز دستشون رو نشده تو پر بازدیدا زنه تاپیک زده بود فکر میکردم شوهرم پسرم پیغمبره سرش قسم میخوردم اخر معلوم شد شوهر اونم اره

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                

مردایی ک خیانت میکنن وانمود میکنن زنشون دیوونه ست بعد طلاقم میگن زنشون خیانتکار بود

من روزه می گیرم اما اگه نمی گرفتم هم بیرون چیزی نمیخوردم این فرق مذهبی و غیر مذهبی نیست این فرق باشعور و بی شعوره. من روزه می گیرم و مطمئنم وقتی گرسنه ام سلول های سرطانی بدنم دارن تجزیه میشن. من روزه می گیرم و اتفاقا دم دمای افطار هوس دوچرخه سواری میکنم ، شاید اگه کسی منو ببینه فکر کنه روزه نیستم ولی من روزه ام!خودم اگه بی حجاب ببینم اصلا فکر نمیکنم روزه نیست همینطور که بی حجاب های ترکیه و مصر اناشید مذهبی میخونن و من وقتی میبینمشون حس میکنم ایمانشون خیلی هم از من بیشتره. فعلا خدافففففظ🌸🩷😂 امضای قبلیم یک عدد راستی . مخالف گوشی برای بچه ها . موافق طب گیاهی و معتقدم خدا شفا رو تو گیاهان گذاشته ، مامانم بیست ساله که متفورمین و جدیدا هم دیابزید میخوره اما قندش با اون همه قرص در روز نرمال نشده ، یه شب که چای ترش خورد فردا ناشتا قند خونش 108 بود🫡 خیانت دیدی حتما آهنگ kandiramazsin beni رو گوش کن ، و سریال گذر از رنجها اونجا که خانم مهندس به مهندس میگه شرط طلاقم بچه هامه اگه ندی کاری میکنم که تو و اون زن یک روز خوش نبینید ، میتونی قوی باشی🌼 ببخشید امضام از همه رنگه😵هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

اون عشق و حال کنه تو خودتو بکشی؟دیوونه ایی؟

بریدم دیگه صبرم تموم شده آشفته ام

هیچکس پشتم نیست 😔😔شکایتش به پدر مادرم میکنم اونام میگن من مقصرم یا عکس العملی نشون نمیدن

مدرک جمع کن برو دادگاه طلاق

خلاص و مستقل زندگی کن

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  
مردا کلا همینن من حس میکنم کل ذات مرد کثیف و سیاهه انگار خدا از اول اینجوری افریده شون کلا دوست دارن ...

مردا این طوری شدن وضع الانو با ده سال پیش یا اصلا نه با همین پنج سال پیش مقایسه کن ببین چقد دیگه خیلی عیان به هم خیانت میکنن مثل آب خوردن .. الان دیگه بی حیایی و چند تا چند تا دوست دختر داشتن و دوست پسر داشتن و لخت گشتن شده باکلاسی بعد توقع داریم همه چی نرمال پیش بره 

مردایی ک خیانت میکنن وانمود میکنن زنشون دیوونه ست بعد طلاقم میگن زنشون خیانتکار بود

چندروز پیش یکی از فالورام میخواست باهام دوست بشع قبل ازاینکه من متوجه بشم متاهله عکس هاشو دیدم گفتم واای اینکه متاهله میخواد باهام باشه،رفتم تو پیجش دنبال سرنخ میگشتم ببینم طرف متاهله یانه،که دیدم بله بیشرف متاهله دخترداره،خدا چقدر دوستم داشت که زودتر متوجه شدم،خوب شد نرفتم تو رابطع

مردا کثیف شدن ۸۰درصدشون

لطفااا همگی امضا کنن سایت این پایین قرار میدم👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                           https://www.karzar.net/136819