2777
2789

هیچ کدوم لاغر نمیکنه. فقط رژیم غذایی هست که لاغر میکنه. ورزش فقط فرم میده بدنو. 

میخوای لاغر بشی بابت هر کیلو وزنت ۱.۵ تا ۲ گرم پروتین بخور چربی هات اب میشه. اول چربی صورت بعو سینه بعد شکم باسن. شکم اخر اب میشه

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ کدوم لاغر نمیکنه. فقط رژیم غذایی هست که لاغر میکنه. ورزش فقط فرم میده بدنو. میخوای لاغر بشی بابت ...

خب مثلا من قد و و وزنم با هم میخونه، قد ۱۶۴ و وزن ۵۶ ، ولی بعد زایمان شکم دارم ، چجوری حلش کنم چون نمی‌خوام دیگه وزن کم کنم ؟!

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
خب مثلا من قد و و وزنم با هم میخونه، قد ۱۶۴ و وزن ۵۶ ، ولی بعد زایمان شکم دارم ، چجوری حلش کنم چون ن ...

نمیشه اگرشکمت چربی هست باید چربی بدنت از همه جای بدنت کم بشه تا لاغر بشی شکمتم کوچیک بشه.

محدوده وزنت نرمال هست. 

اگر گودی کمر داری برو اونو درست کن چون اون باعث میشه شکم گنده به نظر بیاد. 

روزانه بین ۹۰ تا ۱۲۰ گرم پروتیین هم نیاز داری برای لاغر شدن. پروتیین فورا چربی ها رو اب میکنه ورزش هم بکنی باهاش فرم میده بدنتو. روزانه پروتیین شماری بکن با اپ مثل کرفس و ...  یا اگر با خوردن طبیعی نمیتونی پروتیین رو برسونی باید پودر پروتیین بخری. من خودم با خوردن طبیعی و بعضی وقتا نرسونم پروتیین بار میخرم مبخورم. 

عدس پخته و سینه مرغ و تخم مرغ موز اووکادو روزی یک مشت مغزیجات سبزیجات... تو رژیم پروتتین روزانه خوبه

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

نمیشه اگرشکمت چربی هست باید چربی بدنت از همه جای بدنت کم بشه تا لاغر بشی شکمتم کوچیک بشه.محدوده وزنت ...

مرسی عزیزم فعلا هنوز بچه شیر میدم فکر نکنم بتونم مستقیم پروتیین بخورم چند ماه دیگه ک از شیر بگیرم باید به فکر بیوفتم ، الان واقعا هیکلم جوری شده ک بد میشه اگه از جاهای دیگه آب بشه خیلی لاغرم همینجوریم فقط این شکم و پهلو معضله

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
مرسی عزیزم فعلا هنوز بچه شیر میدم فکر نکنم بتونم مستقیم پروتیین بخورم چند ماه دیگه ک از شیر بگیرم با ...

مصرف پروتتیین عنصر خیلی مهمیه خیلی مهمه خصوصا الان که شیر میدی. کلا برای وزن شما باید ۴۴ گرم پروتتین روزانه بخوری چون این حجم نیاز ضروری بدنته و بدنت میخواد و نمیزاره چاق بشی. ولی پودر نخور  پودر کسی میخوره که هزینه خرید مواد طبیعی رو نداره یا وقتشو نداره غذا درست کنه. یدونه تخم مرغ با صد ۱۰۰ گرم سینه مرغ روزانه بخوری میشه ۴۴ گرم پروتتین راحتم هست. هر ۱۰۰ گرم ماست یونانی وزن کن حدود ۱۰ گرم پروتیین داره. عدس هر ۱۰۰ گرمش باز حدود ۱۰ گرم پروتیین داره. از توی نت میتونی مواد پروتیین دار رو پیدا کنی و ۴۴ گرم روزانتو تامین کنی. 

[QUOTE=349855260]هیچ کدوم لاغر نمیکنه. فقط رژیم غذایی هست که لاغر میکنه. ورزش فقط فرم میده بدنو.  میخوای لاغر ب ...[/QUOTE

خب در کنار ورزش رژیم هم رعایت میشع دیگه

خدایا تو بساز، تو بسازی قشنگ تره🙂💕