2777
2789
عنوان

چرا مامانم

155 بازدید | 20 پست

وقتی ک من مریض میشم غذا درست نمیکنه و قهر میکنه😕...کل این چند ماهی ک مریض بودم قهر بود قبلا کار میکردم الان یکم کم کار شدم همش میگه چرا نمیری سرکارت؟...خیلی دلگیرم...کافیه سر برادرم درد بگیره مادرم خودشو براش میکشه کل تایم مریضی من با من قهر بود غذا درست نمیکرد ...مامان شماهم اینجوریه؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مامان ندارم ولی زندگی بهم یاد داد غیر از خودت هیچکس به دادن نمیزسهبیخیالشپاشو خودت یکاری کنوقتی ن ...

منم الان بلند شدم خودم غذا درست کردم اما مبادا مریض بشه ک تلافی بدی میکنم من بخاطر اینکه نزاشت برم با برادرم مهاجرت کنم زندگیمو ازم گرفت زندگیمو همین یه نفر خراب کرد ...

رفتم تراپیست گفت تو نباید بیای برو مادرتو بیار درمانش کنم....😞

🤣🤣🤣

اوه مامانه منم همینه یه جور علنی شده کاراش همه میگن 

منم تو هر بحث دعوایی میگم تهش ابم دستت نمیدم

📝......🏊....⚔️...........🍼🍓 اقا هستم. شوخی کردم خانوم هستم. خخخخسدستسوسوسس

🤣🤣🤣اوه مامانه منم همینه یه جور علنی شده کاراش همه میگن منم تو هر بحث دعوایی میگم تهش ابم دستت نمی ...

ای خدا منم تهش نگاش میکنم فقط ...هیچی نزاشت برای خودش تا وقتی ک پول میاوردم خونه خوب بود کمتر گیر میداد الان ک کمتر میتونم پول بیارم حرفاش خنجره کاراش واقعا برام عذابه این نیم درصد کاراشه...من داشتم اون روز جون میدادم بلند شد رفت خونه دوستش برادرم زنگ زد گفت خجالت بکش دخترت داره اذیت میشه با برادرم رفتم بیمارستان

ای خدا منم تهش نگاش میکنم فقط ...هیچی نزاشت برای خودش تا وقتی ک پول میاوردم خونه خوب بود کمتر گیر می ...

خوبه باز داداشت شعور داره

پولاتو نده دستشا اصلا نده این برگه برنده ی توعه هرچی خواست همون مقدار بزن براش 

خوبه باز داداشت شعور دارهپولاتو نده دستشا اصلا نده این برگه برنده ی توعه هرچی خواست همون مقدار بزن ب ...

دیگه هرچی داشتم و یا روی خونه گرفتن یا خرج خونه یا اینکه برای مریضیم همه رفت...از صفر باید شروع کنم

خوبه باز داداشت شعور دارهپولاتو نده دستشا اصلا نده این برگه برنده ی توعه هرچی خواست همون مقدار بزن ب ...

خب اینقدرم عشق پسره برادرام اصلا احترامش نمیزارن من خیلی هواشو دارم هواشو هم داشتم اما نمیبینه...کوره

دیگه هرچی داشتم و یا روی خونه گرفتن یا خرج خونه یا اینکه برای مریضیم همه رفت...از صفر باید شروع کنم

عب نداره خدا کمکت کنه

خب اینقدرم عشق پسره برادرام اصلا احترامش نمیزارن من خیلی هواشو دارم هواشو هم داشتم اما نمیبینه...کور ...

رفتاره برادراتو در پیش بگیر