2777
2789
عنوان

آقایون بیاین لطفا خواهش میکنم

164 بازدید | 30 پست

دلیل این رفتار بابام چیه ؟از صبح مامانم داره روش غر میزنه بعدش اون گفت همه از اول خونه آماده نداشتن من گفتم بعضیا بهشون ارث رسیده تو از صفر شروع کردی(بابام داره خونمون رو درست میکنه )هیچ منظوری نداشتم داد زد سرم قهر کرد این واسه اینه که منو دوست نداره ؟راستشو بگین 

از اولشم از من بدش میومد  چرا همه اعصابشو رو من خالی کرد ؟؟؟

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو دعوای پدر مادر نباید دخالت کنی خودشون خوب میشن

من دعوا نکردم هیچی نگفتم یعنی حرف من اینقد بد بود ؟اینا فقط واسه اینه من اضافیم تو این خونه 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

پدر و مادر بابات زندن؟

اره باباش زندس مامانش فوت شده چرا ؟

میدونی چیههه دلش نمیاد به مامانت حرف بزنه دیوار کوتاه گیر اورده من خودمم همیشه دیوار کوتاه بودم از بچگی البته واسه مامانم چون به بقیه حرف نمیزد رو من خالی میکرد ولی اینجوری نیست که دوست نداشته باشه از ضعفش در مقابل مامانته شاید 

من قشنگ این مسئله رو درک میکنم🥲

حرف ارث زدی شاید ناراحت شده

خو راستشو گفتم بابام هرچی داره از خودشه چرا باید ناراحت بشه ؟

اضافی چیه خوب اونا عصبانی هستن سر یه نفر خالی میکنن

تو خونه همیشه همه چیز رو میزارن سر من 

میدونی چیههه دلش نمیاد به مامانت حرف بزنه دیوار کوتاه گیر اورده من خودمم همیشه دیوار کوتاه بودم از ب ...

کلا هر اتفاقی میفته میزارن گردن من بدبخت اصلا براش مهم نیست من ناراحت میشم 

کلا هر اتفاقی میفته میزارن گردن من بدبخت اصلا براش مهم نیست من ناراحت میشم

دقییقا میفهممت منم همینطوری بودم از بچگی مامانم تو اشپز خونه لیوان از دستش میوفتاد میشکست میگفت فلان فلان شده تو داشتی مثلا فلان کارو میکردی من حواسم به تو پرت شد 😂😂 حالا مثلا من داشتم چکار میکردم تلویزیون میدیدم🥲😂 

خیلی کشیدم منم خییلیی 

دقییقا میفهممت منم همینطوری بودم از بچگی مامانم تو اشپز خونه لیوان از دستش میوفتاد میشکست میگفت فلان ...

دقیقا مثل من حتما بعدشم بابات میومد کتکت میزد میگفت لیوانو تو شکوندی