2777
2789
عنوان

مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 33 پست
ببین توصحن بابچه هات داخل رواق هانمیتونی باشی

چه بد چرا

یا رب تو مرا به نفس طناز مده                                              با هر چه به جز تست مرا ساز مده                                        من در تو گریزان شدم از فتنه خویش                                     من آن توام مرا به من باز مده

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عزیزم ب خادم ها بگو فکر کنم ایراد بگیرن میزارن زیارت کنین

یعنی بچه هامو اجازه نمیدن زیارتت کنن سمت خانم ها

یا رب تو مرا به نفس طناز مده                                              با هر چه به جز تست مرا ساز مده                                        من در تو گریزان شدم از فتنه خویش                                     من آن توام مرا به من باز مده

خاهرم دستشویش گرفت کفشام تحویل کفشداری بود خیلی دور با جوراب رفتم تو دستشویی کسی بهم کفشش رو ندادرفت ...

اخه این توقع کفش که خیلی زیادی شمام باشین نمیدین بعدشم گفتم مشهدی اصیل الان تومشهدکمه پرشده ازعراقی وافغانی وشهرای دیگه که اومدن ونرفتن بازم خوب وبد همه جاهست

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز