fati_bahari مدیر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 844 عنوان مشهد | مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 33 پست میگم که بدون شوهرم بیام مشهد بچه هامو همرام بیارم بچه هام پسرند اجازه میدن ببرم حرم زیارت یا رب تو مرا به نفس طناز مده با هر چه به جز تست مرا ساز مده من در تو گریزان شدم از فتنه خویش من آن توام مرا به من باز مده 1403/05/26 | 13:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fati_bahari مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 844 ببین توصحن بابچه هات داخل رواق هانمیتونی باشی چه بد چرا یا رب تو مرا به نفس طناز مده با هر چه به جز تست مرا ساز مده من در تو گریزان شدم از فتنه خویش من آن توام مرا به من باز مده
پروانه_پلاستیکی عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 346 این بنده خدا یکسره بهم میگه نبر اذیتت میکنن اجازه زیارت بهت نمیدن بچه هام بهم وصلن ازم جدا نمیشن میت ... عزیزم ب خادم ها بگو فکر کنم ایراد بگیرن میزارن زیارت کنین
fati_bahari مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 844 عزیزم ب خادم ها بگو فکر کنم ایراد بگیرن میزارن زیارت کنین یعنی بچه هامو اجازه نمیدن زیارتت کنن سمت خانم ها یا رب تو مرا به نفس طناز مده با هر چه به جز تست مرا ساز مده من در تو گریزان شدم از فتنه خویش من آن توام مرا به من باز مده
مامان_اسماعیل عضویت: 1398/04/03 تعداد پست: 35290 خاهرم دستشویش گرفت کفشام تحویل کفشداری بود خیلی دور با جوراب رفتم تو دستشویی کسی بهم کفشش رو ندادرفت ... اخه این توقع کفش که خیلی زیادی شمام باشین نمیدین بعدشم گفتم مشهدی اصیل الان تومشهدکمه پرشده ازعراقی وافغانی وشهرای دیگه که اومدن ونرفتن بازم خوب وبد همه جاهست