2777
2789
عنوان

مشهد

197 بازدید | 33 پست

میگم که بدون‌ شوهرم بیام مشهد بچه هامو همرام بیارم 

بچه هام پسرند اجازه میدن ببرم حرم زیارت

یا رب تو مرا به نفس طناز مده                                              با هر چه به جز تست مرا ساز مده                                        من در تو گریزان شدم از فتنه خویش                                     من آن توام مرا به من باز مده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند ساله شونه؟

۱۱ و ۹

یا رب تو مرا به نفس طناز مده                                              با هر چه به جز تست مرا ساز مده                                        من در تو گریزان شدم از فتنه خویش                                     من آن توام مرا به من باز مده

۱۱ و ۹

میتونی داخل صحن کنار پنجر فولاد باشین دیگه

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ
عزیزم مگه توحرم شناسنامه میخوان ازت🙂

یک نفر بهم گفت من بچه هامو نمیبرم اجازه نمیدن بری اذیتت میکنن

منو مامانمم نیخاستیم تنها بریم با خواهرم و داداشم ک کوچیکن دقیقه نود بابام گفت میام با اون رفتیم 

اگر شوهرت میاد با اون برو مشهدی ها خیلی ادمای بد و زبون بازی ان و حتما بلیط رفت و برگشت یکجا بگیر مثل ما پدرت در نیاد

من امروز از مشهد برگشتم

برای پسر هات هم داداش من ۱۰ سالش بود با ما میومد حرم ولی تو قسمت اقایون باید برن برای گشتن ک وارد خرم بشن

من سال قبل با پسرمرفتیم مشهد

همسرم فوت شده

پسرم رو با خودم میبردم تو جاهایی که میگردن ادم رو همش میگفتن برو از قسمت مردونه بیا به پسرم

من باید همش توضیح میدادم که من تنهام و مردی باهام نیست

انقدر عذابم دادن سر این قضیه،با یه وسیله ای پسرم رو میگشتن،پسرم هم میترسید نه سالشه

علم انقدر پیش رفت کرده اما نمیدونم چرا این تفتیش تو مشهد رو نمیتونن مدریت کنن

خیلی کار زشتیه به بدن ادما دست میزنن

والا ماهم مهمان امام رضا هستیم

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
منو مامانمم نیخاستیم تنها بریم با خواهرم و داداشم ک کوچیکن دقیقه نود بابام گفت میام با اون رفتیم اگر ...

عزیزم حساب یکنفرو پای همه ننویس مشهدکشور۷۲ملته وازهمه شهرها داخلش هست حتی شهرخودت خوبه منم بگم شماهم ادمای درستی نیستین درباره ما اینجورمیگین

منو مامانمم نیخاستیم تنها بریم با خواهرم و داداشم ک کوچیکن دقیقه نود بابام گفت میام با اون رفتیم اگر ...

وسعمون نمیرسه با شوهرم بریم زن های گروهی دارند میرند

هزینه کم میگیرند قیمتش مناسبه بچه ام مشهد دوست داره 

میگه منو ببرین مشهد

من سال قبل با پسرمرفتیم مشهدهمسرم فوت شدهپسرم رو با خودم میبردم تو جاهایی که میگردن ادم رو همش میگفت ...

اونکه شما میگی دستگاهیه که اگه بمب یاچاقو وچیزی باشه مشخص میشه اون دستگاه به بدن ادم نمیخوره بعدشم توقع ندارین که پسربزرگ روخانم بگرده شما اینجانیستین ببینین درهرماه چقدر داعشی وخرابکارو بمب گزارمیگیرن توقع ندارین همه باسلام وصلوات ردبشن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز