2777
2789
عنوان

پول پس انداز

109 بازدید | 15 پست

۱۹ سالمه مجرو یه ۲ ملیون دارم البته هر ماه یه ذره پول کنار میزارم نمیدونم صبر کنم تا عید نوروز یه ۵ ملیون پولی ازش بگیرم تا اون وقتم یه ذره جمع کنم یا طلایه ریز بخرم 

یا برم باهاش از شوش برایه خودم جهیزیه بخرم 

کدوم بهتره 

میترسم با ۸ ۹ ملیون طلا ندن 

باید برخواست دنیا با آنها و مولا با ما این پیچ تاریخی طاقت فرساس باطل خواهد رفتو حق پا برجاس رویا یعنی دوباره حسین میاید خورشیدی از تبار حسین کنار او میجنگیم کنار حسین زمین برمیگردد بر مدار حسین لبیک یا مهدی ای پناه مردم هنگام بلا ها با شما می آییم تا اخر قله با شما می آییم تا مسجد الاقصا با یا حیدر یاران رفتن بی سر خونین پیکر ایران یعنی دیار علی دیاره شمشیره دولفقار علی قرار یاران بی قرار علی به اینجا برمیگردد دوباره علی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه تیکه دو سه گرمی میتونی بخری،کلا پولی نیست راستش حالا از هیچ بهتره.

نه بابا الان مامانم ۸ ملیون داره یه گرم و خورده ای فقط میدن خواهر تو چه سالی زندگی میکنی

باید برخواست دنیا با آنها و مولا با ما این پیچ تاریخی طاقت فرساس باطل خواهد رفتو حق پا برجاس رویا یعنی دوباره حسین میاید خورشیدی از تبار حسین کنار او میجنگیم کنار حسین زمین برمیگردد بر مدار حسین لبیک یا مهدی ای پناه مردم هنگام بلا ها با شما می آییم تا اخر قله با شما می آییم تا مسجد الاقصا با یا حیدر یاران رفتن بی سر خونین پیکر ایران یعنی دیار علی دیاره شمشیره دولفقار علی قرار یاران بی قرار علی به اینجا برمیگردد دوباره علی

یه پلاک سبک بگیر .البته وسیله هم خوبه یه تیکه برقی بخر

به نظر لیوان شربت خوری نخرم ؟ اتو خوردکن برقی هم زن دارم 

به نظر لیوان شربت خوری نخرم ؟ اتو خوردکن برقی هم زن دارم

یچی واس جاهازت بخر ی کانال ایتام هست فروش طلا داره النگو ۸ ۹تومنی ام داره

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

یچی واس جاهازت بخر ی کانال ایتام هست فروش طلا داره النگو ۸ ۹تومنی ام داره

خیلی ممنون قصد داشتم دلار بگیرم ولی بلد نیستم چجوری بخرم میترسم پول قلابی بهم بندازن 

خیلی ممنون قصد داشتم دلار بگیرم ولی بلد نیستم چجوری بخرم میترسم پول قلابی بهم بندازن

کلا میگن زمین اولین سرمایس

ولی پول ما ک نمیرسه پس میزنیم توخط طلا

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏