الیااا مدیر استارتر عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 557 عنوان حسابداری 68 بازدید | 10 پست سلام بچه ها کی حسابداری کارمیکنن من حسابداری خوندم دوست دارم کار کنم چی کار کنم که بتونم جایی کارکنم 1403/05/26 | 12:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
daniel_palermo عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 2116 به شرکتها رزومه بفرستید. آق معلم .*. آینده به کاری که امروز انجام میدی بستگی داره .*.
الیااا مدیر استارتر عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 557 به شرکتها رزومه بفرستید. نه لیسانس حسابداری ...دارم والا جایی تاحالا کارنکردم یکمی دست وپاشکسته یه مدت نرم افزار هلو کارکردم ده سال پیش حسابداری خوندم الان به خیلی دلایل نیاز به کاردارم ومیخوام کارکنم و نمیدونم چطوری وکجابرم که تجربه و دانش کاریم بالابره
daniel_palermo عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 2116 نه لیسانس حسابداری ...دارم والا جایی تاحالا کارنکردم یکمی دست وپاشکسته یه مدت نرم افزار هلو کارکردم ... یه دوره حسابداری کسب و کار بگذرونید تا با مباحث جدید و مالیات که رند امروز بازار و شرکتهاست آشنا بشید.بعد میتونید کار آموزی برید یا اینکه در شرکتهای کوچکتر مشغول به کار بشید. برای حسابدار همیشه کار هست. همه علم و حوصلهش رو ندارن. آق معلم .*. آینده به کاری که امروز انجام میدی بستگی داره .*.
الیااا مدیر استارتر عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 557 یه دوره حسابداری کسب و کار بگذرونید تا با مباحث جدید و مالیات که رند امروز بازار و شرکتهاست آشنا ب ... خب مشکلم اینه که من حتی نمیدونم این دوره روبابد کجا برم میدونید خب جایی نمیشناسم که بهم خوب یادبدن ..آیا دوره آموزشی هست اینترنتی بگیرم یادبگیرم ..
الیااا مدیر استارتر عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 557 یه دوره حسابداری کسب و کار بگذرونید تا با مباحث جدید و مالیات که رند امروز بازار و شرکتهاست آشنا ب ... ا
daniel_palermo عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 2116 خب مشکلم اینه که من حتی نمیدونم این دوره روبابد کجا برم میدونید خب جایی نمیشناسم که بهم خوب یادبدن ... موسسات زیادن. مثلا مجتمع فنی تهران هستش. مدرکش هم به نسبت معتبره. ولی گرونه به نسبت بقیه. دورههای آفلاین و ضبط شده هم که زیاده. خود سازمان فنی و حرفه ای هم فکر میکنم داشته باشه دوره. دقیق نمیدونم. آق معلم .*. آینده به کاری که امروز انجام میدی بستگی داره .*.
mbhb عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 3815 نه لیسانس حسابداری ...دارم والا جایی تاحالا کارنکردم یکمی دست وپاشکسته یه مدت نرم افزار هلو کارکردم ... کدوم شهری؟من توشهرمون آشنا دارم خودمم حسابدارم
الیااا مدیر استارتر عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 557 کدوم شهری؟من توشهرمون آشنا دارم خودمم حسابدارم ملایر