2777
2789
عنوان

روز نهم انتقال و بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 9506 بازدید | 332 پست

ممنون دوستان. جوابم‌ مثبته الحمدلله. ولی بتام خیلی بالاس. ۶۷۵. نمیدونم اینم جای نگرانی داره یا نه. عکرکنم بتای خیلی بالا ممکنه خدایی نکرده خارج رحمی باشه

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)
عزیزم شما لک دیدی؟؟؟

نه

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای جاااااانم درکت میکنم برات ایه الکرسی میخونم زودتر پیام بزار مام خوشحال بشیم عکس بتاتو بزار

ممنون مهربوووون

ممنون مهربوووون

چیشد گرفتی من جای شما هیجان دارم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
بچه ها منم ماه بعد انتقالمه اگه تجربه دارید لطفا بگید چکارکنم این ۱ماه ک شانس موفقیتم بیشتر بشه و‌نت ...

من بعدانتقال سه روز اول استراحت مطلق بودم مادرمو خواهرم میان کارامو میکنن برام آب نشاسته دوروز اول بهم اناناس دادن آب انار دادن ولی روزچهارم بلندشدم راه رفتم سعی کن کار سنگین نکنی

من بعدانتقال سه روز اول استراحت مطلق بودم مادرمو خواهرم میان کارامو میکنن برام آب نشاسته دوروز اول ب ...

ممنونم عزیزم 

انشالله ک میای میگی انتقالت مثبت بود

کجایی شما گلم دکترتون کیه

من اهواز دکتر رباب فرحناد

مبارکه👏

ممنون عزیزم. توکل به خدا. ان شاءالله همه مون بارداری خوب و سلامتی داشته باشیم  

خداروشکر عزیزم، واسه ما خیلی دعا کن، من باید پنجشنبه برم

سلامت باشی. چشم حتما. ان شاءالله با خبر خوش بارداریت بیای عزیزم  

چیشد گرفتی من جای شما هیجان دارم

بالاترگفتم. اره الحمدلله مثبت بود

@املت98  دوست جان آزمایشمم الحمدلله مثبت شد. ممنون از دلگرمیات  

لانه گزینی کی اتفاق میفته؟؟

من روز ۶و۷و۹ درحدخییییلی کم خون دیدم احساس پریودم خیلی داشتم ولی یروز خیلی شدید بود اینقدری ک داشتم غذادرست میکردم گازو خاموش کردم اومدم خوابیدم اینقد شدید بودک ضعف کردم فک کنم روز هفت بود ولی همه مثل هم نیستن هرکسی یجوره